Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7956
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorChunli, Denga-
dc.contributor.authorFeifei, Shanga-
dc.contributor.authorYan, Liua-
dc.contributor.authorMelnyk, Oksana Yuriivna-
dc.contributor.authorYanghe, Luo-
dc.contributor.authorДен, Чунлі-
dc.contributor.authorШан, Фейфей-
dc.contributor.authorЛю, Ян-
dc.contributor.authorМельник, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorЛу, Янге-
dc.contributor.authorДэн, Чуньли-
dc.contributor.authorШан, Фэйфэй-
dc.contributor.authorЛю, Янь-
dc.contributor.authorМельник, Оксана Юрьевна-
dc.contributor.authorЛо, Янхэ-
dc.date.accessioned2020-08-12T07:33:41Z-
dc.date.available2020-08-12T07:33:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationRecent advances in modification of starch and its applications in China food industry [Electronic resource] / Deng Chunli, Shang Feifei, Liu Yan [and athers] // The scientific heritage. – Budapest, 2020. – № 47, Р. 1. – Р. 19-26.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7956-
dc.descriptionКрахмал имеет большой потенциал для использования в качестве возобновляемого биологического материала. Однако нативный крахмал имеет ограничения в использовании из-за его недостатков, поэтому для расширения его свойств и возможностей применения модификация крахмала осуществляется химическими, физическими и ферментативными методами. Этот обзор освещает многие из современных методов модификации крахмала, их преимущества и недостатки. Особое внимание уделено технологии производства модифицированного крахмала методом экструзии. Были также исследованы применения модифицированного крахмала в пищевой промышленности, а также рынок модифицированных крахмалов в Китае.uk_UA
dc.description.abstractStarch has great potential for use as a renewable biological material. However, native starch has limitations in use due to its disadvantages, so to expand its properties and possibilities of application, starch modification is carried out by chemical, physical and enzymatic methods. This review sheds light on many of the modern methods found in starch modification, their advantages and disadvantages. Particular attention is paid to the technology of production of modified starch by the method of extrusion. The applications of modified starch in the food industry and the market for modified starch in China have also been investigated. Крохмаль має великий потенціал для використання як відновлюваний біологічний матеріал. Однак нативний крохмаль має обмеження у використанні через свої недоліки, тому для розширення його властивостей та можливостей застосування модифікація крохмалю здійснюється хімічними, фізичними та ферментативними методами. Цей огляд характеризує багато сучасних методів модифікації крохмалю, їх переваги та недоліки. Особлива увага приділяється технології виробництва модифікованого крохмалю методом екструзії. Досліджено також застосування модифікованого крохмалю в харчовій промисловості та ринок модифікованого крохмалю в Китаї.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectstarchuk_UA
dc.subjectchemical modificationuk_UA
dc.subjectphysical modificationuk_UA
dc.subjectкрохмальuk_UA
dc.subjectхімічна модифікаціяuk_UA
dc.subjectфізична модифікаціяuk_UA
dc.subjectкрахмалuk_UA
dc.subjectхимическая модификацияuk_UA
dc.subjectфизическая модификацияuk_UA
dc.titleRecent advances in modification of starch and its applications in china food industryuk_UA
dc.title.alternativeПереваги різних видів модифікації крохмалю та його застосування в харчовій промислові Китаюuk_UA
dc.title.alternativeПреимущества различных видов модификации крахмала и его применение в пищевой промышленные Китаяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chunli Denga, Венгрія (19-26).pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.