Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7983
Назва: Влияние сезонного фактора на состав и технологические соотношения основных компонентов молока
Інші назви: Вплив сезонного чинника на склад і технологічні співвідношення основних компонентів молока корів
The influence of seasonal factor on the composition and technological ratios of the main components of cow's milk
Автори: Приходько, Николай Федорович
Приходько, Микола Федорович
Prikhodko, N. F.
Ключові слова: сезон года
технологические соотношения
компоненты молока
сезон року
технологічні співвідношення
компоненти молока
season of the year
technological ratios
milk components
Дата публікації: 2020
Видавництво: БГСХА
Бібліографічний опис: Приходько Н. Ф. Влияние сезонного фактора на состав и технологические соотношения основных компонентов молока [Электронный ресурс] / Н. Ф. Приходько // Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства : материалы ХХІІІ Международной научно-практической конференции, (Горки, 20-22 мая 2020 г.). – Горки : БГСХА, 2020. – Вып. 21, Ч. 2. – С. 130-135.
Короткий огляд (реферат): В статье изложен анализ исследования о влиянии сезона года на содержание основных компонентов молока и их соотношения у животных украинской бурой молочной породы и сумского внутрипородного типа украинской черно-пестрой молочной породы. Установлено, что более всего молока от коров УБМП и СВТ УЧПМП получают летом; лучший высококачественный состав – в осенне-зимний период; наиболее оптимальные соотношения основных компонентов молока наблюдаются летом и осенью. У статті викладено аналіз дослідження про вплив сезону року на вміст основних компонентів молока і їх співвідношення у тварин української бурої молочної породи та сумського внутрішньопородного типу української чорно-рябої молочної породи. Встановлено, що найбільше молока від корів УБМП і СВТ УЧРМП отримують влітку; кращий якісний склад - в осінньо-зимовий період; найбільш оптимальні співвідношення основних компонентів молока спостерігаються влітку та восени.
Опис: The article presents an analysis of the study on the influence of the season of the year on the content of the main components of milk and their ratio in animals of Ukrainian brown dairy breed and Sumy inbreed type of Ukrainian black- white dairy breed. It was established that most of all milk from cows UBDB and SIT UBWDB receive in the summer; the best high-quality composition - in the autumn-winter period; the most optimal ratios of the main components of milk are observed in summer and autumn.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7983
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf193,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.