Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8025
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКисельов, Олександр Борисович-
dc.contributor.authorКиселев, Александр Борисович-
dc.contributor.authorKyselov, Alexander Borisovich-
dc.date.accessioned2020-08-18T12:49:01Z-
dc.date.available2020-08-18T12:49:01Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКисельов О. Б. Сучасні технології вирощування індиків на м’ясо [Електронний ресурс] / О. Б. Кисельов // Актуальні питання технології продукції тваринництва : ІV Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція. – Полтава, 2019. – С. 152-157.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8025-
dc.descriptionThe article presents the results of research on the productive qualities of turkeys of different crosses, with the determination of feed conversion and the quality of raw meat. It was found that the turkeys of the cross Big-6 (Big-6) used better food and had higher slaughter rates, which gave them the opportunity to get more muscle tissue from the most valuable parts of the carcass, such as fillet and thigh.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведені результати досліджень продуктивних якостей індиків різних кросів, з визначенням конверсії корму та якості м’ясної сировини. Встановлено, що індики кросу Big-6 (Біг-6) краще використовували корм та мали вищі забійні показники, що дало їм змогу отримати більшу кількість м’язовий тканини з найцінніших частин тушки, таких як філейна та стегнова. В статье приведены результаты исследований продуктивных качеств индеек разных кроссов, с определением конверсии корма и качества мясного сырья. Установлено, что индюки кросса Big-6 (Биг-6) лучше использовали корм и имели более высокие убойные показатели, что дало им возможность получить большее количество мышечный ткани из самых ценных частей тушки, как филейная и бедренная.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectвирощуванняuk_UA
dc.subjectм’ясні та забійні показникиuk_UA
dc.subjectкормлениеuk_UA
dc.subjectвыращиваниеuk_UA
dc.subjectмясные и убойные показателиuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectrearinguk_UA
dc.subjectmeat and slaughter indicatorsuk_UA
dc.titleСучасні технології вирощування індиків на м’ясоuk_UA
dc.title.alternativeСовременные технологии выращивания индеек на м'ясоuk_UA
dc.title.alternativeModern technologies for growing turkeys for meatuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kyselov A. B..pdf327,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.