Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/803
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касянчук, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Бергілевич, Олександра Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Касянчук, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Бергилевич, Александра Николаевна | - |
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Kasyanchuk, V. V. | - |
dc.contributor.author | Berhilevych, O. M. | - |
dc.contributor.author | Mohutova, V. F. | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-04T11:21:09Z | - |
dc.date.available | 2013-01-04T11:21:09Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Проблеми безпеки харчових продуктів [Електронний ресурс] : методичні вказівки для самостійної роботи студентів 4 курсу напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, В. Ф. Могутова. – Суми: СНАУ - 2012. - 27 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/803 | - |
dc.description.abstract | Вивчення дисципліни здійснюється шляхом поєднання лекційного курсу з проведенням лабораторно-практичних занять під керівництвом викладача та самостійного опанування певних тем: проблеми безпеки та критерії гігієнічної оцінки виробництва харчових продуктів; класифікація шкідливих небезпечних речовин та шляхи їх надходження до харчових продуктів; проблеми безпеки, що можуть спричинити фальсифіковані харчові продукти; проблеми забезпечення безпеки виробництва харчових продуктів шляхом застосування сучасної системи щодо безпечності продуктів харчування - НАССР; проблеми безпеки при виробництві м’ясопродуктів, молокопродуктів, рибопродуктів, продукції птахівництва. Изучение дисциплины осуществляется путем сочетания лекционного курса с проведением лабораторно-практических занятий под руководством преподавателя и самостоятельного овладения по определенным темам: проблемы безопасности и критерии гигиенической оценки производства пищевых продуктов; классификация вредных опасных веществ и пути их поступления в пищевые продукты; проблемы безопасности, которые могут повлечь фальсифицированные пищевые продукты; проблемы обеспечения безопасности производства пищевых продуктов путем применения современной системы по безопасности продуктов питания - НАССР; проблемы безопасности при производстве мясопродуктов, молокопродуктов, рыбопродуктов, продукции птицеводства. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | класифікація шкідливих небезпечних речовин | uk_UK |
dc.subject | безпечність продуктів харчування | uk_UK |
dc.subject | классификация вредных опасных веществ | uk_UK |
dc.subject | безопасность продуктов питания | uk_UK |
dc.title | Проблеми безпеки харчових продуктів | uk_UK |
dc.title.alternative | Проблемы безопасности пищевых продуктов | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2517.doc | 229,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.