Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/803
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасянчук, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorБергілевич, Олександра Миколаївна-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorКасянчук, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorБергилевич, Александра Николаевна-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorKasyanchuk, V. V.-
dc.contributor.authorBerhilevych, O. M.-
dc.contributor.authorMohutova, V. F.-
dc.date.accessioned2013-01-04T11:21:09Z-
dc.date.available2013-01-04T11:21:09Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПроблеми безпеки харчових продуктів [Електронний ресурс] : методичні вказівки для самостійної роботи студентів 4 курсу напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, В. Ф. Могутова. – Суми: СНАУ - 2012. - 27 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/803-
dc.description.abstractВивчення дисципліни здійснюється шляхом поєднання лекційного курсу з проведенням лабораторно-практичних занять під керівництвом викладача та самостійного опанування певних тем: проблеми безпеки та критерії гігієнічної оцінки виробництва харчових продуктів; класифікація шкідливих небезпечних речовин та шляхи їх надходження до харчових продуктів; проблеми безпеки, що можуть спричинити фальсифіковані харчові продукти; проблеми забезпечення безпеки виробництва харчових продуктів шляхом застосування сучасної системи щодо безпечності продуктів харчування - НАССР; проблеми безпеки при виробництві м’ясопродуктів, молокопродуктів, рибопродуктів, продукції птахівництва. Изучение дисциплины осуществляется путем сочетания лекционного курса с проведением лабораторно-практических занятий под руководством преподавателя и самостоятельного овладения по определенным темам: проблемы безопасности и критерии гигиенической оценки производства пищевых продуктов; классификация вредных опасных веществ и пути их поступления в пищевые продукты; проблемы безопасности, которые могут повлечь фальсифицированные пищевые продукты; проблемы обеспечения безопасности производства пищевых продуктов путем применения современной системы по безопасности продуктов питания - НАССР; проблемы безопасности при производстве мясопродуктов, молокопродуктов, рыбопродуктов, продукции птицеводства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectкласифікація шкідливих небезпечних речовинuk_UK
dc.subjectбезпечність продуктів харчуванняuk_UK
dc.subjectклассификация вредных опасных веществuk_UK
dc.subjectбезопасность продуктов питанияuk_UK
dc.titleПроблеми безпеки харчових продуктівuk_UK
dc.title.alternativeПроблемы безопасности пищевых продуктовuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2517.doc229,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.