Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/803| Назва: | Проблеми безпеки харчових продуктів |
| Інші назви: | Проблемы безопасности пищевых продуктов |
| Автори: | Касянчук, Вікторія Вікторівна Бергілевич, Олександра Миколаївна Могутова, Валентина Федорівна Касянчук, Виктория Викторовна Бергилевич, Александра Николаевна Могутова, Валентина Федоровна Kasyanchuk, V. V. Berhilevych, O. M. Mohutova, V. F. |
| Ключові слова: | класифікація шкідливих небезпечних речовин безпечність продуктів харчування классификация вредных опасных веществ безопасность продуктов питания |
| Дата публікації: | 2012 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Проблеми безпеки харчових продуктів [Електронний ресурс] : методичні вказівки для самостійної роботи студентів 4 курсу напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, В. Ф. Могутова. – Суми: СНАУ - 2012. - 27 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Вивчення дисципліни здійснюється шляхом поєднання лекційного курсу з проведенням лабораторно-практичних занять під керівництвом викладача та самостійного опанування певних тем: проблеми безпеки та критерії гігієнічної оцінки виробництва харчових продуктів; класифікація шкідливих небезпечних речовин та шляхи їх надходження до харчових продуктів; проблеми безпеки, що можуть спричинити фальсифіковані харчові продукти; проблеми забезпечення безпеки виробництва харчових продуктів шляхом застосування сучасної системи щодо безпечності продуктів харчування - НАССР; проблеми безпеки при виробництві м’ясопродуктів, молокопродуктів, рибопродуктів, продукції птахівництва. Изучение дисциплины осуществляется путем сочетания лекционного курса с проведением лабораторно-практических занятий под руководством преподавателя и самостоятельного овладения по определенным темам: проблемы безопасности и критерии гигиенической оценки производства пищевых продуктов; классификация вредных опасных веществ и пути их поступления в пищевые продукты; проблемы безопасности, которые могут повлечь фальсифицированные пищевые продукты; проблемы обеспечения безопасности производства пищевых продуктов путем применения современной системы по безопасности продуктов питания - НАССР; проблемы безопасности при производстве мясопродуктов, молокопродуктов, рыбопродуктов, продукции птицеводства. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/803 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2517.doc | 229,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.