Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8106
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБутенко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorДанильченко, Олеся Миколаївна-
dc.contributor.authorПожар, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЛугченко, Артем Миколайович-
dc.contributor.authorКарєпін, Євген Вікторович-
dc.contributor.authorБутенко, Андрей Олександрович-
dc.contributor.authorДанильченко, Алеся Николаевна-
dc.contributor.authorПожар, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorЛугченко, Артем Николаевич-
dc.contributor.authorКарепин, Евгений Викторович-
dc.contributor.authorButenko, Andrey-
dc.contributor.authorDanilchenko, Olesya-
dc.contributor.authorPozhar, Volodymyr-
dc.contributor.authorLuhchenko, Artem-
dc.contributor.authorKariepin, Yevhenii-
dc.date.accessioned2020-09-11T09:23:53Z-
dc.date.available2020-09-11T09:23:53Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЯкість корму бобово-злакових травосумішок в залежності від агротехнічних заходів [Електронний ресурс] / А. О. Бутенко, О. М. Данильченко, В. Ф. Пожар [та ін.] // Modern scientific challenges and trends : a collection scientific works of the International scientific conference (20th February, 2020). – Warsaw : Sp. z o. o. "iScience", 2020. – P. 18-22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8106-
dc.descriptionThe influence of agrotechnical measures on the quality of feed of legume-grass mixtures has been studied. Based on the results obtained, it has been found that, on average, the content of crude protein in the dry weight of feed has increased from 10,4–12,5 to 14.8–16.7% or by 4.2–4.4 absolute % at LSD05 0.8% over the years of cultivation in fertilizer-free variants and on the background of N30Р60К60 application in legume-cereal grass stands with the inclusion of red clover and creeping alfalfa, as compared to grass swards.uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив агротехнічних заходів на якість кормів бобово-злакових сумішей. Виходячи з отриманих результатів, було встановлено, що в середньому вміст сирого білка в сухій масі корму збільшився з 10,4–12,5 до 14,8–16,7 % або на 4,2–4,4 абсолютних % при LSD05 0,8 % за роки вирощування в варіантах, що не містять добрив, та на фоні застосування N30Р60К60 у бобових і злакових травах із включенням конюшини червоної та повзучої люцерни порівняно з травою. Изучено влияние агротехнических приемов на качество питания бобово-злаковых смесей. На основании полученных результатов было установлено, что в среднем содержание сырого белка в сухом весе корма увеличилось с 10,4–12,5 до 14,8–16,7 % или на 4,2–4,4 абсолютного % при LSD05. 0,8 % за годы выращивания в вариантах без удобрений и на фоне применения N30Р60К60 в бобово-злаковых травах с добавлением красного клевера и ползучей люцерны по сравнению с травяными стеблями.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherSp. z o. o. "iScience"uk_UA
dc.subjectбобово-злакові травосумішкиuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectбобово-злаковые травосмесиuk_UA
dc.subjectурожайностьuk_UA
dc.subjectхимический составuk_UA
dc.subjectlegume-grass herbageuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectchemical compositionuk_UA
dc.titleЯкість корму бобово-злакових травосумішок в залежності від агротехнічних заходівuk_UA
dc.title.alternativeКачество корма бобово-злаковых травосмесей в зависимости от агротехнических мероприятийuk_UA
dc.title.alternativeFeed quality of legume-cereal grass mixtures depending on agrotechnical measuresuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.