Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/810
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожкова, Л. Г. | - |
dc.contributor.author | Рожкова, Л. Г. | - |
dc.contributor.author | Rozhkova, L. G. | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-04T14:30:00Z | - |
dc.date.available | 2013-01-04T14:30:00Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : "Розрахунок витрати теплоти для обробки м'ясних виробів" для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 21 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/810 | - |
dc.description.abstract | Дані методичні вказівки містять теоретичні відомості з розрахунку витрат теплоти для обробки м’ясних виробів та приклад розрахунку. Данные методические указания содержат теоретические сведения из расчета расхода теплоты для обработки мясных изделий и пример расчета. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | тепловий баланс | uk_UK |
dc.subject | пароварочні камери | uk_UK |
dc.subject | ковбасне виробництво | uk_UK |
dc.subject | тепловой баланс | uk_UK |
dc.subject | пароварочные камеры | uk_UK |
dc.subject | колбасное производство | uk_UK |
dc.title | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі | uk_UK |
dc.title.alternative | Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2538.doc | 485 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.