Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/810
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожкова, Л. Г.-
dc.contributor.authorРожкова, Л. Г.-
dc.contributor.authorRozhkova, L. G.-
dc.date.accessioned2013-01-04T14:30:00Z-
dc.date.available2013-01-04T14:30:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТеплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : "Розрахунок витрати теплоти для обробки м'ясних виробів" для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 21 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/810-
dc.description.abstractДані методичні вказівки містять теоретичні відомості з розрахунку витрат теплоти для обробки м’ясних виробів та приклад розрахунку. Данные методические указания содержат теоретические сведения из расчета расхода теплоты для обработки мясных изделий и пример расчета.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectтепловий балансuk_UK
dc.subjectпароварочні камериuk_UK
dc.subjectковбасне виробництвоuk_UK
dc.subjectтепловой балансuk_UK
dc.subjectпароварочные камерыuk_UK
dc.subjectколбасное производствоuk_UK
dc.titleТеплове та енергетичне забезпечення підприємств галузіuk_UK
dc.title.alternativeТепловое и энергетическое обеспечение предприятий отраслиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2538.doc485 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.