Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8294
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorWenhui, Wei-
dc.contributor.authorKandyba, Nataliia Mykolaivna-
dc.contributor.authorQiaoyan, Chen-
dc.contributor.authorВенхуй, Вей-
dc.contributor.authorКандиба, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorЦяоянь, Чень-
dc.contributor.authorВенхуй, Вей-
dc.contributor.authorКандыба, Наталия Николаевна-
dc.contributor.authorЦяоянь, Чень-
dc.date.accessioned2020-11-27T12:36:17Z-
dc.date.available2020-11-27T12:36:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationWenhui W. Effect of low temperature anti – oxidation system [Electronic resource] / W. Wenhui, N. Kandyba, Ch. Qiaoyan // The 9th International scientific and practical conference «Scientific achievements of modern society», (April 28-30, 2020). – Liverpool : Cognum Publishing House, 2020. – Р. 270-272. – Режим доступу : http://sci-conf.com.ua. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8294-
dc.descriptionВ статье рассматривается роль ферментативной защитной системы растения в уменьшении и предотвращении повреждений при низких температурах, а также в поддержании нормального физиологического метаболизма. Предполагается, что активность СОД можно использовать в качестве показателя для определения устойчивости пшеницы к холоду.uk_UA
dc.description.abstractThe role of the plant's enzymatic protective system in reducing and preventing damage at low temperatures, as well as in maintaining normal physiological metabolism, is examined. It is assumed that the activity of SOD can be used as an indicator to determine the resistance of wheat to cold. Розглядається роль ферментативної захисної системи рослини в зменшенні і запобігання ушкоджень при низьких температурах, а також в підтримці нормального фізіологічного метаболізму. Передбачається, що активність СОД можна використовувати в якості показника для визначення стійкості пшениці до холоду.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherCognum Publishing Houseuk_UA
dc.subjectactive oxygenuk_UA
dc.subjectlow temperaturesuk_UA
dc.subjectenzymesuk_UA
dc.subjectактивний кисеньuk_UA
dc.subjectнизькі температуриuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectактивный кислородuk_UA
dc.subjectнизкие температурыuk_UA
dc.subjectферментыuk_UA
dc.titleEffect of low temperature anti – oxidation systemuk_UA
dc.title.alternativeВплив низької температури на антиокисну системуuk_UA
dc.title.alternativeВлияние низкой температуры на антиокислительную системуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-OF-MODERN-SOCIETY-28-30.04.2020 (pdf.io).pdf301,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.