Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8323
Назва: Study of the chemical composition of grape pomace powders produced from Cabernet Sauvignon planted in the eastern part of China
Інші назви: Вивчення хімічного складу порошків виноградних вичавків, вироблених із Каберне Совіньон, що вирощується у східній частині Китаю
Изучение химического состава порошков виноградных выжимок, полученных из Каберне Совиньон, который выращивается в восточной части Китая
Автори: Wenjuan, Lou
Bo, Li
Grevtseva, Nataliya Vyacheslavovna
Веньцзюянь, Луо
Бо, Лі
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Веньцзюянь, Луо
Бо, Ли
Гревцева, Наталья Вячеславовна
Ключові слова: grape pomace
powder
Cabernet Sauvignon
виноградні вичавки
порошок
Каберне Совіньон
виноградные выжимки
порошок
Каберне Совиньон
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНТУ
Бібліографічний опис: Wenjuan L. Study of the chemical composition of grape pomace powders produced from Cabernet Sauvignon planted in the eastern part of China [Electronic resource] / L. Wenjuan, L. Bo, N. V. Grevtseva // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2020) : матеріали тез доповідей X Міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Чернігів, 29–30 квітня 2020 р.) / Національний університет «Чернігівська політехніка» [та ін.] ; відп. за вип.: Андрій Михайлович Єрошенко [та ін.]. - Чернігів : ЧНТУ, 2020. - у 2-х т. - Т. 1. - Р. 228-229
Короткий огляд (реферат): The work is devoted to the reseach grape pomace powders chemical composition. Роботу присвячено дослідженню хімічного складу порошків виноградних вичавків.
Опис: Работа посвящена исследованию химического состава порошков виноградных выжимок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8323
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Wenjuan L. Study of the chemical.pdf591,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.