Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8323
Назва: | Study of the chemical composition of grape pomace powders produced from Cabernet Sauvignon planted in the eastern part of China |
Інші назви: | Вивчення хімічного складу порошків виноградних вичавків, вироблених із Каберне Совіньон, що вирощується у східній частині Китаю Изучение химического состава порошков виноградных выжимок, полученных из Каберне Совиньон, который выращивается в восточной части Китая |
Автори: | Wenjuan, Lou Bo, Li Grevtseva, Nataliya Vyacheslavovna Веньцзюянь, Луо Бо, Лі Гревцева, Наталія Вячеславівна Веньцзюянь, Луо Бо, Ли Гревцева, Наталья Вячеславовна |
Ключові слова: | grape pomace powder Cabernet Sauvignon виноградні вичавки порошок Каберне Совіньон виноградные выжимки порошок Каберне Совиньон |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ЧНТУ |
Бібліографічний опис: | Wenjuan L. Study of the chemical composition of grape pomace powders produced from Cabernet Sauvignon planted in the eastern part of China [Electronic resource] / L. Wenjuan, L. Bo, N. V. Grevtseva // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2020) : матеріали тез доповідей X Міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Чернігів, 29–30 квітня 2020 р.) / Національний університет «Чернігівська політехніка» [та ін.] ; відп. за вип.: Андрій Михайлович Єрошенко [та ін.]. - Чернігів : ЧНТУ, 2020. - у 2-х т. - Т. 1. - Р. 228-229 |
Короткий огляд (реферат): | The work is devoted to the reseach grape pomace powders chemical composition. Роботу присвячено дослідженню хімічного складу порошків виноградних вичавків. |
Опис: | Работа посвящена исследованию химического состава порошков виноградных выжимок. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8323 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Wenjuan L. Study of the chemical.pdf | 591,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.