Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8337
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаришева, Я.-
dc.contributor.authorМанолі, Т.-
dc.contributor.authorНікітчіна, Т.-
dc.contributor.authorМенчинська, А.-
dc.contributor.authorБарышева, Я.-
dc.contributor.authorМаноли, Т.-
dc.contributor.authorНикитчина, Т.-
dc.contributor.authorМенчинский, А.-
dc.contributor.authorBarysheva, J.-
dc.contributor.authorManoli, T.-
dc.contributor.authorNikitchina, T.-
dc.contributor.authorMenchynska, A.-
dc.date.accessioned2020-12-10T08:19:22Z-
dc.date.available2020-12-10T08:19:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationВплив технологічних факторів на рівень гістаміну рибних продуктів у драглеподібній заливці [Електронний ресурс] / Я. Баришева, Т. Манолі, Т. Нікітчіна, А. Менчинська // Продовольча індустрія АПК, 2019. - № 1-2. - С. 13-17uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8337-
dc.descriptionThe work shows the relevance of controlling and regulating the content of biogenic amines in fish products.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі показана актуальність контролювання і регулювання вмісту біогенних амінів у рибних продуктах. В работе показана актуальность контроля и регулирование содержания биогенных аминов в рыбных продуктах.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectбіогенні аміниuk_UA
dc.subjectнизькоестерифіковані пектинові речовиниuk_UA
dc.subjectальгінова кислотаuk_UA
dc.subjectбиогенные аминыuk_UA
dc.subjectнизкоэстерифицированные пектиновые веществаuk_UA
dc.subjectальгиновая кислотаuk_UA
dc.subjectbiogenic aminesuk_UA
dc.subjectlow-esterified pectin substancesuk_UA
dc.subjectalginic aciduk_UA
dc.titleВплив технологічних факторів на рівень гістаміну рибних продуктів у драглеподібній заливціuk_UA
dc.title.alternativeВлияние технологических факторов на уровень гистамина рыбных продуктов в желеобразной заливкеuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of technological factors on the level of histamine of fish products in the jelly-like fillinguk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив технологічних факторів.pdf677,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.