Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8392
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorГурский, Петр Васильевич-
dc.contributor.authorЛадыка, Владимир Иванович-
dc.contributor.authorПасько, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorСимакова, Инна Владимировна-
dc.contributor.authorПерцевой, Николай Федорович-
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збигнев Чеславович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorЛадика, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorПасько, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorШильман, Лев Залманович-
dc.contributor.authorСімакова, Інна Володимирівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Чеславович-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedor Vsevolodovich-
dc.contributor.authorGursky, Petr Vasilievich-
dc.contributor.authorLadyka, Vladimir Ivanovich-
dc.contributor.authorPasko, Olga Vladimirovna-
dc.contributor.authorShilman, Lev Zalmanovich-
dc.contributor.authorSimakova, Inna Vladimirovna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Nikolay Fedorovich-
dc.contributor.authorОboznaya, Margarita Vasilievna-
dc.contributor.authorGarntsarek, Zbigniew Cheslavovich-
dc.date.accessioned2020-12-22T10:17:52Z-
dc.date.available2020-12-22T10:17:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОбоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхождения : монография [Электронный ресурс] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурский, В. И. Ладыка [и др.] ; под ред. Ф. В. Перцевого, П. В. Гурского. - Москва : РУСАЙНС, 2020. - 364 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8392-
dc.descriptionScientific information is systematized, which is presented in text form, figures, diagrams, tables and technological calculations, regarding the use of dairy and vegetable raw materials in culinary technologies.uk_UA
dc.description.abstractСистематизирована научная информация, которая представлена текстовой формой, рисунками, схемами, таблицами и технологическими расчетами, относительно использования молочного и растительного сырья в технологиях кулинарной продукции. Систематизована наукова інформація, яка представлена текстової формою, малюнками, схемами, таблицями і технологічними розрахунками, щодо використання молочного і рослинного сировини в технологіях кулінарної продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherРУСАЙНСuk_UA
dc.subjectионообменuk_UA
dc.subjectгидратация белкаuk_UA
dc.subjectвлагоудерживающая способностьuk_UA
dc.subjectіонообмінuk_UA
dc.subjectгідратація білкаuk_UA
dc.subjectвологоутримуюча здатністьuk_UA
dc.subjection exchangeuk_UA
dc.subjectprotein hydrationuk_UA
dc.subjectwater-holding capacityuk_UA
dc.titleОбоснование технологии кулинарной продукции с использованием творога и ингредиентов растительного происхожденияuk_UA
dc.title.alternativeОбгрунтування технології кулінарної продукції з використанням сиру свіжого і інгредієнтів рослинного походженняuk_UA
dc.title.alternativeJustification of the technology of culinary products using cottage cheese and ingredients of plant originuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обоснование технологии кулинарной продукции.pdf14,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.