Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8393
Назва: | Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate |
Інші назви: | Технологія термостабільних та заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту Технология термостабильных и замороженных начинок с использованием молочного сырья и концентрата семян кунжута |
Автори: | Pertsevoy, F. V. Gursky, P. V. Ladyka, V. I. Shilman, L . Z. Simakova, I. V. Yanchik, M. V. Lubenko, G . D. Оboznaya, M. V. Garntsarek, Z. C. Перцевой, Ф. В. Гурський, П. В. Ладика, В. І. Шильман, Л. З. Сімакова, І. В. Янчик, М. В. Любенко, Г. Д. Обозна, М. В. Гарнцарек, З. Ч. Перцевой, Ф. В. Гурский, П. В. Ладыка, В. И. Шильман, Л. З. Симакова, И. В. Янчик, М. В. Любенко, Г. Д. Обозная, М. В. Гарнцарек, З. Ч. |
Ключові слова: | raw milk sesame seeds dairy fillings молочна сировина насіння кунжуту молочні начинки молочное сырье семена кунжута молочные начинки |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate : monograph [Electronic resource] / F.V. Pertsevoy, P.V. Gurskyi, V. I. Ladyka [and athers]. - Saratov, 2020. - 142 p. |
Короткий огляд (реферат): | The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy-containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables. Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання молочної сировини та концентрату насіння кунжуту для виробництва термостабільних молокосодержащих начинок у ресторанному господарстві, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, кресленнями, схемами, таблицями. |
Опис: | Монография содержит концентрированную и систематизированную научную информацию об использовании молочного сырья и концентрата семян кунжута для производства термостабильных молочных начинок в ресторанном бизнесе в виде текста, технологических расчетов, чертежей, схем, таблиц. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8393 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Technology of thermostable.pdf | 3,31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.