Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8393
Назва: Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate
Інші назви: Технологія термостабільних та заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту
Технология термостабильных и замороженных начинок с использованием молочного сырья и концентрата семян кунжута
Автори: Pertsevoy, F. V.
Gursky, P. V.
Ladyka, V. I.
Shilman, L . Z.
Simakova, I. V.
Yanchik, M. V.
Lubenko, G . D.
Оboznaya, M. V.
Garntsarek, Z. C.
Перцевой, Ф. В.
Гурський, П. В.
Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Сімакова, І. В.
Янчик, М. В.
Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, З. Ч.
Перцевой, Ф. В.
Гурский, П. В.
Ладыка, В. И.
Шильман, Л. З.
Симакова, И. В.
Янчик, М. В.
Любенко, Г. Д.
Обозная, М. В.
Гарнцарек, З. Ч.
Ключові слова: raw milk
sesame seeds
dairy fillings
молочна сировина
насіння кунжуту
молочні начинки
молочное сырье
семена кунжута
молочные начинки
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate : monograph [Electronic resource] / F.V. Pertsevoy, P.V. Gurskyi, V. I. Ladyka [and athers]. - Saratov, 2020. - 142 p.
Короткий огляд (реферат): The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy-containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables. Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання молочної сировини та концентрату насіння кунжуту для виробництва термостабільних молокосодержащих начинок у ресторанному господарстві, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, кресленнями, схемами, таблицями.
Опис: Монография содержит концентрированную и систематизированную научную информацию об использовании молочного сырья и концентрата семян кунжута для производства термостабильных молочных начинок в ресторанном бизнесе в виде текста, технологических расчетов, чертежей, схем, таблиц.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8393
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Technology of thermostable.pdf3,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.