Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8393
Title: | Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate |
Other Titles: | Технологія термостабільних та заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту Технология термостабильных и замороженных начинок с использованием молочного сырья и концентрата семян кунжута |
Authors: | Pertsevoy, F. V. Gursky, P. V. Ladyka, V. I. Shilman, L . Z. Simakova, I. V. Yanchik, M. V. Lubenko, G . D. Оboznaya, M. V. Garntsarek, Z. C. Перцевой, Ф. В. Гурський, П. В. Ладика, В. І. Шильман, Л. З. Сімакова, І. В. Янчик, М. В. Любенко, Г. Д. Обозна, М. В. Гарнцарек, З. Ч. Перцевой, Ф. В. Гурский, П. В. Ладыка, В. И. Шильман, Л. З. Симакова, И. В. Янчик, М. В. Любенко, Г. Д. Обозная, М. В. Гарнцарек, З. Ч. |
Keywords: | raw milk sesame seeds dairy fillings молочна сировина насіння кунжуту молочні начинки молочное сырье семена кунжута молочные начинки |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate : monograph [Electronic resource] / F.V. Pertsevoy, P.V. Gurskyi, V. I. Ladyka [and athers]. - Saratov, 2020. - 142 p. |
Abstract: | The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy-containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables. Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання молочної сировини та концентрату насіння кунжуту для виробництва термостабільних молокосодержащих начинок у ресторанному господарстві, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, кресленнями, схемами, таблицями. |
Description: | Монография содержит концентрированную и систематизированную научную информацию об использовании молочного сырья и концентрата семян кунжута для производства термостабильных молочных начинок в ресторанном бизнесе в виде текста, технологических расчетов, чертежей, схем, таблиц. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8393 |
Appears in Collections: | Монографії, розділи монографій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Technology of thermostable.pdf | 3,31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.