Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8397
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorГуба, С. О.-
dc.contributor.authorЦигура, В. В.-
dc.contributor.authorКревсун, К. В.-
dc.contributor.authorХмелюк, Т. А.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorГуба, С. А.-
dc.contributor.authorЦигура, В. В.-
dc.contributor.authorКревсун, К. В.-
dc.contributor.authorХмелюк, Т. А.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.contributor.authorGuba, S. A.-
dc.contributor.authorTsigura, V. V.-
dc.contributor.authorKrevsun, K. V.-
dc.contributor.authorKhmelyuk, T. A.-
dc.date.accessioned2020-12-23T09:13:05Z-
dc.date.available2020-12-23T09:13:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха [Електронний ресурс] : патент UA 141397 МПК (2020.01) A23С, А23С 19/08 (2006.01) / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08781 ; заявл. 22.07.2019 ; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8397-
dc.descriptionThe invention relates to the dairy industry and can be used in the production of processed cheese. The method allows you to expand the range of processed cheeses, increase their nutritional value and impart functional properties to the product.uk_UA
dc.description.abstractКорисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве плавленых сыров. Способ позволяет расширить ассортимент плавленых сыров, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectплавлений сирuk_UA
dc.subjectекстракт листяuk_UA
dc.subjectволоський горіхuk_UA
dc.subjectплавленый сырuk_UA
dc.subjectэкстракт листьевuk_UA
dc.subjectгрецкий орехuk_UA
dc.subjectprocessed cheeseuk_UA
dc.subjectleaf extractuk_UA
dc.subjectwalnutuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіхаuk_UA
dc.title.alternativeСпособ производства плавленого сыра с сухим пищевым экстрактом листьев грецкого орехаuk_UA
dc.title.alternativeMethod for the production of processed cheese with dry edible extract of walnut leavesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спосіб виробництва плавленого сиру.pdf523,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.