Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8436
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorШубіна, Євгенія Андріївна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorШубина, Евгения Андреевна-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorShubina, Yevgenia Andreevna-
dc.date.accessioned2021-02-03T08:27:28Z-
dc.date.available2021-02-03T08:27:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТищенко В.І. Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, Є. А. Шубіна // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С.108-110uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8436-
dc.descriptionThe aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages.uk_UA
dc.description.abstractМетою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в вареных мясосодержащих колбасных изделиях.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectліпіди варених ковбасuk_UA
dc.subjectнатуральні антиоксидантиuk_UA
dc.subjectлипиды вареных колбасuk_UA
dc.subjectнатуральные антиоксидантыuk_UA
dc.subjectlipids of boiled sausagesuk_UA
dc.subjectnature antioxidantsuk_UA
dc.titleВивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбасuk_UA
dc.title.alternativeИзучение влияния конопляной муки на окисление липидов вареных колбасuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the effect of hemp flour on the oxidation of lipids in cooked sausagesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко В. І. Вивчення впливу конопляного борошна.pdf335,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.