Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8436
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Шубіна, Євгенія Андріївна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Шубина, Евгения Андреевна | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Shubina, Yevgenia Andreevna | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-03T08:27:28Z | - |
dc.date.available | 2021-02-03T08:27:28Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Тищенко В.І. Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, Є. А. Шубіна // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Київ, 24 листопада 2020 р.). - Київ : НУХТ, 2020. - С.108-110 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8436 | - |
dc.description | The aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в вареных мясосодержащих колбасных изделиях. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | ліпіди варених ковбас | uk_UA |
dc.subject | натуральні антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | липиды вареных колбас | uk_UA |
dc.subject | натуральные антиоксиданты | uk_UA |
dc.subject | lipids of boiled sausages | uk_UA |
dc.subject | nature antioxidants | uk_UA |
dc.title | Вивчення впливу конопляного борошна на окислення ліпідів варених ковбас | uk_UA |
dc.title.alternative | Изучение влияния конопляной муки на окисление липидов вареных колбас | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of the effect of hemp flour on the oxidation of lipids in cooked sausages | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко В. І. Вивчення впливу конопляного борошна.pdf | 335,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.