Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8440
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Жаровський, Борис Борисович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Жаровский, Борис Борисович | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Pasichniy, Vasil Mikolaiovich | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Zharovskyi, Boris Borisovich | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-03T12:54:04Z | - |
dc.date.available | 2021-02-03T12:54:04Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів посічених "Путивльських" [Електронний ресурс] : патент на винахід № 122545 UA МПК A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко, Б. Б. Жаровський; № a201904196; опубл. 25.11.2020; бюл. № 22 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8440 | - |
dc.description | The invention is based on the problem of developing meat-containing cut semi-finished products of general nutrition and low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, balanced in terms of complete protein content. | uk_UA |
dc.description.abstract | В основу винаходу поставлена задача розробки м'ясомістких посічених напівфабрикатів загального харчування та низькою собівартістю, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збалансовані за вмістом повноцінних білків. В основу изобретения поставлена задача разработки мясосодержащих рубленых полуфабрикатов общего питания с низкой себестоимостью, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность, органолептические и потребительские характеристики, сбалансированные по содержанию полноценных белков. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | м'ясо качки | uk_UA |
dc.subject | м'ясовмісний напівфабрикат | uk_UA |
dc.subject | мясо утки | uk_UA |
dc.subject | мясосодержащие полуфабрикаты | uk_UA |
dc.subject | duck meat | uk_UA |
dc.subject | meat-containing semi-finished products | uk_UA |
dc.title | Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів посічених "Путивльських" | uk_UA |
dc.title.alternative | Способ производства мясосодержащих полуфабрикатов рубленых "Путивльских" | uk_UA |
dc.title.alternative | Method of production of meat - containing semi - finished products of "Putivlsky" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів.pdf | 155,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.