Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8459
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубовик, Світлана Григорівна-
dc.contributor.authorДубовик, Светлана Григорьевна-
dc.contributor.authorDubovyk, Svitlana-
dc.date.accessioned2021-02-19T12:49:34Z-
dc.date.available2021-02-19T12:49:34Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДубовик С. Г. Культура управління як складовий елемент менеджменту організацій [Електронний ресурс] / С. Г. Дубовик // Підприємництво в аграрній сфері : глобальні виклики та ефективний менеджмент : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, (Зароріжжя, 12-13 лютого 2020 р.) : у 2 ч. – Запоріжжя : ЗНУ, 2020. – Ч. 2. – С. 151-153.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8459-
dc.descriptionThe article considers the approaches to defining the concept of management culture, presents a system of forming elements, identifies ways to improve the formation.uk_UA
dc.description.abstractВ статті розглянуто підходи до визначення поняття культури управління, подано систему формуючих елементів, визначено шляхи вдосконалення формування. В статье рассмотрены подходы к определению понятия культуры управления, предложено систему формирующих элементов, определены пути совершенствования формирования культуры управления.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЗНУuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectкультураuk_UA
dc.subjectформуючі елементиuk_UA
dc.subjectуправлениеuk_UA
dc.subjectкультураuk_UA
dc.subjectформирующие элементыuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectcultureuk_UA
dc.subjectforming elementsuk_UA
dc.titleКультура управління як складовий елемент менеджменту організаційuk_UA
dc.title.alternativeКультура управления как составной элемент менеджмента организацийuk_UA
dc.title.alternativeManagement culture as an integral part of organizational managementuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf82,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.