Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/856
Назва: | Біохімічна оцінка цьоголіток коропа, вирощених у полікультурі в умовах удобрення ставів зерновою бардою з відстійника |
Інші назви: | Биохимическая оценка сеголеток карпа, выращенных в поликультуре в условиях удобрения прудов зерновой бардой из отстойника |
Автори: | Хмельничий, Л. М. Цьонь, Н. І. Качай, Г. В. Вечорка, В. В. Бойко, Ю. М. Хмельничий, Л. М. Цёнь, Н. И. Качай, Г. В. Вечёрка, В. В. Бойко, Ю. Н. Hmelnichy, V. M. Tsion, N. I. Kachay, G. V. Vechorka, V. V. Boyko, Y. N. |
Ключові слова: | технологія виробництва переробка продукції тваринництва вирощування риби технология производства переработка продукции животноводства выращивания рыбы |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Біохімічна оцінка цьоголіток коропа, вирощених у полікультурі в умовах удобрення ставів зерновою бардою з відстійника [Електронний ресурс] / Л. М. Хмельничий, Н. І. Цьон, Г. В. Качай [та ін.] // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 10(20). – С. 155-157. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати досліджень з оцінки харчової цінності м’яса цьоголіток коропа, вирощених при удобренні ставів відходами спиртового виробництва – зерновою бардою із відстійника. Приведены результаты исследований по оценке пищевой ценности мяса сеголеток карпа, выращенных при удобрении прудов отходами спиртового производства – зерновой бардою из отстойника. |
Опис: | The results of researches are resulted as evaluated by the food value of meat underyearling of carp, ponds reared at a fertilizer by the offcuts of a spirit production – distiller’s grain’s from honey. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/856 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1720.pdf | 257,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.