Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/856
Назва: Біохімічна оцінка цьоголіток коропа, вирощених у полікультурі в умовах удобрення ставів зерновою бардою з відстійника
Інші назви: Биохимическая оценка сеголеток карпа, выращенных в поликультуре в условиях удобрения прудов зерновой бардой из отстойника
Автори: Хмельничий, Л. М.
Цьонь, Н. І.
Качай, Г. В.
Вечорка, В. В.
Бойко, Ю. М.
Хмельничий, Л. М.
Цёнь, Н. И.
Качай, Г. В.
Вечёрка, В. В.
Бойко, Ю. Н.
Hmelnichy, V. M.
Tsion, N. I.
Kachay, G. V.
Vechorka, V. V.
Boyko, Y. N.
Ключові слова: технологія виробництва
переробка продукції тваринництва
вирощування риби
технология производства
переработка продукции животноводства
выращивания рыбы
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Біохімічна оцінка цьоголіток коропа, вирощених у полікультурі в умовах удобрення ставів зерновою бардою з відстійника [Електронний ресурс] / Л. М. Хмельничий, Н. І. Цьон, Г. В. Качай [та ін.] // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 10(20). – С. 155-157.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень з оцінки харчової цінності м’яса цьоголіток коропа, вирощених при удобренні ставів відходами спиртового виробництва – зерновою бардою із відстійника. Приведены результаты исследований по оценке пищевой ценности мяса сеголеток карпа, выращенных при удобрении прудов отходами спиртового производства – зерновой бардою из отстойника.
Опис: The results of researches are resulted as evaluated by the food value of meat underyearling of carp, ponds reared at a fertilizer by the offcuts of a spirit production – distiller’s grain’s from honey.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/856
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1720.pdf257,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.