Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/859
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Димитрієвич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Димитриевич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Dimitrijevic, L. P. | - |
dc.contributor.author | Stepanova, T. M. | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-17T11:16:46Z | - |
dc.date.available | 2013-01-17T11:16:46Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Димитрієвич Л. Р. Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Т. М. Степанова // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 10(20). – С. 139-142. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/859 | - |
dc.description | The characteristic of the potato fiber. The analysis of the results of the potato fiber in various kinds of food systems. | uk_UK |
dc.description.abstract | Наведено характеристику клітковини картопляної. Проведений аналіз результатів застосу-вання клітковини картопляної у різних видах харчових систем. Приведена характеристика клетчатки картофельной. Проведенный анализ результатов применения клетчатки картофельной в различных видах пищевых систем. | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | харчові системи | uk_UK |
dc.subject | клітковина картопляна | uk_UK |
dc.subject | харчові волокна | uk_UK |
dc.subject | функціональні властивості | uk_UK |
dc.subject | пищевые системы | uk_UK |
dc.subject | клетчатка картофельная | uk_UK |
dc.subject | пищевые волокна | uk_UK |
dc.subject | функциональные свойства | uk_UK |
dc.title | Характеристика клітковини картопляної та її використання в різних видах харчових систем | uk_UK |
dc.title.alternative | Характеристика клетчатки картофельной и ее использования в различных видах пищевых систем | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1726.pdf | 494,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.