Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8794
Назва: Аналіз сучасних шляхів створення харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю
Інші назви: Анализ современных путей создания пищевых продуктов с повышенной пищевой ценностью
Analysis of modern methods of creating food products with increased nutritional value
Автори: Савченко-Перерва, М. Ю.
Радчук, О. В.
Савченко-Перерва, М. Ю.
Радчук, О. В.
Savchenko-Pererva, M.
Radchuk, O.
Ключові слова: споживання
виробництво
м’ясні продукти
потребление
производство
мясные продукты
consumption
production
meat products
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Савченко-Перерва М. Ю. Аналіз сучасних шляхів створення харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю [Електронний ресурс] / М. Ю. Савченко-Перерва, О. В. Радчук // Modern engineering and innovative technologies. – Germany, 2021. – № 16 (2). – Р. 48-52. – Режим доступу : https://doi.org/10.30890/2567-5273.2021-16-02-122 . - Заголовок з екрану.
Короткий огляд (реферат): В роботі розглядаються тенденції виробництва, переробки та споживання м’яса в Україні за останні роки. Розглянуто особливості функціонування ринку м’яса та м’ясопродуктів та можливості розвитку ринку м’яса птиці. Проаналізовано рівень споживання м’яса у провідних країнах світу, та приведено порівняння із Україною. Розглянуто обсяги споживання м’яса та м’ясних продуктів, проаналізовано способи підвищення біологічної цінності м’яса. Одним із напрямків покращення якості та біологічної цінності м'ясних продуктів та напівфабрикатів є збагачення їх харчовими добавками. В работе рассматриваются тенденции производства, переработки и потребления мяса в Украине за последние года. Рассмотрено особенности функционирования рынка мяса и мясопродуктов и возможности развития рынка мяса птицы. Проанализировано уровень потребления мяса в странах мира и приведены сравнения с Украиной. Рассмотрено объемы потребления мяса и мясных продуктов, проанализировано способы повышения биологической активности мяса. Одним из направлений улучшения качества и биологической ценности мясных продуктов и полуфабрикатов есть обогащение их пищевыми добавками.
Опис: The paper examines trends in the production, processing and consumption of meat in Ukraine in recent years. The features of the functioning of the meat and meat products market and the possibilities of developing the poultry meat market are considered. The level of meat consumption in the leading countries of the world is analyzed, and comparisons with Ukraine are given. The volumes of consumption of meat and meat products are considered, methods of increasing the biological value of meat are analyzed. One of the ways to improve the quality and biological value of meat products and semi-finished products is their enrichment with food additives.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8794
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf533,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.