Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-26 зі 26.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Технологія виробництва м'ясо-рослинних консервів та проектний розрахунок консервного заводу в умовах м. ГлобинеСахненко, Інна Анатоліївна; Сахненко, Инна Анатольевна; Sakhnenko, Inna Anatolievna
2017Технологія виробництва варено-копчених ковбас та проектний розрахунок м’ясопереробного цеху в умовах м. ПутивльЛитвиненко, Олександра Володимирівна; Литвиненко, Александра Владимировна; Litvinenko, Aleksandra Vladimirovna
2021Дослідження технології переробки молочної сировини та виробництва сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат»Давиденко, Діана Олександрівна; Давыденко, Диана Александровна; Davydenko, Diana Alexandrovna
2021Аналіз технології переробки продуктів забою і виробництва варених ковбас в умовах ТОВ "Ворожба" Білопільського району Сумської областіПетрак, Максим Володимирович; Петрак, Максим Владимирович; Petrak, Maxim Vladimirovich
2021Дослідження фізіко-хімічних показників молочного згустка та удосконалення технології виробництва м’якого сиру в умовах ДП «Аромат» філія «Сумський молочний завод»Тютченко, Катерина Миколаївна; Тютченко, Екатерина Николаевна; Tyutchenko, Ekaterina Nikolaevna
2021Дослідження технології виробництва молока в умовах фермерського господарства «Davidsen Landbrug»Рибкін, Вадим Олександрович; Рыбкин, Вадим Александрович; Rybkin, Vadim Alexandrovich