Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Агротехнологій та природокористування
Біолого-технологічний
Ветеринарної медицини
Економіки та менеджменту
Промислового та цивільного будівництва
Харчових технологій
Юридичний
Інженерно-технологічний
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-26 зі 26.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Технологія виробництва м'ясо-рослинних консервів та проектний розрахунок консервного заводу в умовах м. Глобине
Сахненко, Інна Анатоліївна
;
Сахненко, Инна Анатольевна
;
Sakhnenko, Inna Anatolievna
2017
Технологія виробництва варено-копчених ковбас та проектний розрахунок м’ясопереробного цеху в умовах м. Путивль
Литвиненко, Олександра Володимирівна
;
Литвиненко, Александра Владимировна
;
Litvinenko, Aleksandra Vladimirovna
2021
Дослідження технології переробки молочної сировини та виробництва сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат»
Давиденко, Діана Олександрівна
;
Давыденко, Диана Александровна
;
Davydenko, Diana Alexandrovna
2021
Аналіз технології переробки продуктів забою і виробництва варених ковбас в умовах ТОВ "Ворожба" Білопільського району Сумської області
Петрак, Максим Володимирович
;
Петрак, Максим Владимирович
;
Petrak, Maxim Vladimirovich
2021
Дослідження фізіко-хімічних показників молочного згустка та удосконалення технології виробництва м’якого сиру в умовах ДП «Аромат» філія «Сумський молочний завод»
Тютченко, Катерина Миколаївна
;
Тютченко, Екатерина Николаевна
;
Tyutchenko, Ekaterina Nikolaevna
2021
Дослідження технології виробництва молока в умовах фермерського господарства «Davidsen Landbrug»
Рибкін, Вадим Олександрович
;
Рыбкин, Вадим Александрович
;
Rybkin, Vadim Alexandrovich
Перегляд
Автор
1
Brazhenko, Volodymyr
1
Budnitskaia, Anna
1
Davydenko, Diana Alexandrovna
1
Gvozdetska, Olga
1
Hansa, Viktoriya Vladimirovna
1
Komisar, Oleksandr Aleksandrovich
1
Kovpak, Vitaliі
1
Kutova, Tetiana
1
Litvinenko, Aleksandra Vladimirovna
1
Litvinenko, Pavlo Vasylovych
.
далі >
Тема
13
meat
13
мясо
9
м'ясо
8
sausage
4
м’ясо
3
ковбаса
3
колбаса
3
полуфабрикаты
2
cream
2
milk whole
.
далі >
за датою випуску
14
2018
7
2017
4
2021
1
2015
Has File(s)
26
true