Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5101
Назва: Технологія виробництва варено-копчених ковбас та проектний розрахунок м’ясопереробного цеху в умовах м. Путивль
Інші назви: Технология производства варено-копченых колбас и проектный расчет мясоперерабатывающего цеха в условиях м. Путивль
The technology of the production of boiled-smoked sausages and the design calculation of the meat processing workshop in the city of Putivl
Автори: Литвиненко, Олександра Володимирівна
Литвиненко, Александра Владимировна
Litvinenko, Aleksandra Vladimirovna
Ключові слова: технологія
ковбаса
м’ясо
технология
колбаса
мясо
technology
sausage
meat
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова
Короткий огляд (реферат): В дипломному проекті були проведені розрахунки м’ясної сировини та готової продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва асортименту ковбасних виробів. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и готовой продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства ассортимента колбасных изделий.
Опис: In the diploma project, calculations of meat raw materials and finished products, premises, labor, technological equipment and energy costs were carried out. The technology of production of assortment of sausage wares is described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5101
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Литвиненко О.В. ПЗ.pdf
  Restricted Access
2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.