Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Агротехнологій та природокористування
Біолого-технологічний
Ветеринарної медицини
Економіки та менеджменту
Промислового та цивільного будівництва
Харчових технологій
Юридичний
Інженерно-технологічний
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 17.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2015
Розробка технології виготовлення сосисок з використанням м’яса перепелів
Посохова, Марія Олександрівна
;
Посохова, Мария Александровна
;
Posokhova, Maria Alexandrovna
2015
Удосконалення технології страв з круп та проект їдальні на 80 місць
Удянська, Юлія Олегівна
;
Удянская, Юлия Олеговна
;
Udyanskaya, Yulia Olehovna
2015
Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цеху
Кохана, Юлія Вікторівна
;
Кохана, Юлия Викторовна
;
Kohana, Julia Viktorivna
2015
Управління використанням виробничого потенціалу підприємства» (на прикладі ПП «Карла Маркса-2»)
Савченко, Катерина Анатоліївна
;
Савченко, Екатерина Анатольевна
;
Savchenko, E.
2015
Реконструкція філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» (цех розливу)
Передрій, Олександр Олександрович
;
Передрий, Александр Александрович
;
Peredriy, Alexander
2015
Удосконалення системи вирощування ремонтного молодняку української чорно-рябої молочної породи у стаді племінного репродуктора ПАТ "Михайлівка" Лебединського району
Дорошенко, Павло Миколайович
;
Дорошенко, Павел Николаевич
;
Doroshenko, Pavel Nikolaevich
2015
Визначення рівня газопроникності шкаралупи інкубаційних яєць в залежності від умов утримання курей несучок в умовах навчально-наукової виробничої лабораторії (віварію) СНАУ
Маруф, Рамі
;
Маруф, Рами
;
Maruf, Rami
2015
Реконструкція ЗАТ «Гадячсир» (цех із виробництва сухих молочних продуктів)
Пилипенко, Денис Анатолійович
;
Пилипенко, Денис Анатольевич
;
Pilipenko, Denis A.
2015
Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. Шостка
Шалда, Іван Сергійович
;
Шалда, Иван Сергеевич
;
Shalda, I.
2015
Удосконалення технології кисломолочного напою шляхом спільного культивування кисломолочних та біфідобактерій
Назаренко, Тетяна Сергіївна
;
Назаренко, Татьяна Сергеевна
;
Nazarenko, Tatyana
Перегляд
Автор
1
Bratushka, Tatyana
1
Doroshenko, Pavel Nikolaevich
1
Kohana, Julia Viktorivna
1
Litvinenko, Pavlo Vasylovych
1
Maruf, Rami
1
Nazarenko, Tatyana
1
Papenko, Sergey
1
Peredriy, Alexander
1
Pilipenko, Denis A.
1
Posokhova, Maria Alexandrovna
.
далі >
Тема
2
branded dish
2
meat
2
milk
2
restaurant management
2
sausages
2
м'ясо
2
молоко
2
мясо
2
общественное питание
2
ресторанне господарство
.
далі >
Has File(s)
17
true