Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9241
Назва: | Основні шляхи підвищення ефективності підприємницької діяльності в галузі рослинництва |
Інші назви: | Основные пути повышения эффективности предпринимательской деятельности в отрасли растениеводства The main ways to increase the efficiency of entrepreneurial activity in the field of crop production |
Автори: | Ковальова, Ольга Михайлівна Тимченко, Станіслав Віталійович Ковалёва, Ольга Михайловна Тимченко, Станислав Витальевич Kovalova, Olha Mykhailovna Tymchenko, Stanislav Vitalievich |
Ключові слова: | сільське господарство рослинництво підприємницька діяльність сельское хозяйство растениеводство предпринимательская деятельность agriculture crop production entrepreneurship |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Ковальова О. М. Основні шляхи підвищення ефективності підприємницької діяльності в галузі рослинництва [Електронний ресурс] / О. М. Ковальова, С. В. Тимченко // Технології ХХІ сторіччя : збірник тез за матеріалами 26-ої міжнародної науково-практичної конференції, (м. Суми, 7-9 грудня 2020 р.). - Суми : СНАУ, 2020. - Ч. 2. - С. 28-30 |
Короткий огляд (реферат): | У тезах відмічено важливе значення галузі рослинництва, запропоновані шляхи підвищення ефективності підприємницької діяльності в галузі рослинництва. В тезисах отмечено важное значение отрасли растениеводства, предложены пути повышения эффективности предпринимательской деятельности в области растениеводства. |
Опис: | Theses note the importance of the crop industry, suggested ways to increase the efficiency of entrepreneurial activity in the field of crop production. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9241 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковальова О. М. Основні шляхи підвищення.pdf | 156,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.