Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9246
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБоковець, Сергій Петрович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorМельник, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorМаренкова, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorБоковец, Сергей Петрович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorМельник, Оксана Юрьевна-
dc.contributor.authorГурский, Петр Васильевич-
dc.contributor.authorМаренкова, Татьяна Ивановна-
dc.contributor.authorBokovets, Serhii Petrovich-
dc.contributor.authorPertsevoi, Fedir Vsevolodovych-
dc.contributor.authorMelnyk, Oksana Yuriivna-
dc.contributor.authorHurskyi, Petro Vasylovych-
dc.contributor.authorMarenkova, Tetiana Ivanivna-
dc.date.accessioned2021-07-22T08:38:39Z-
dc.date.available2021-07-22T08:38:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОсобливості технології нового батончика шоколадного [Електронний ресурс] / С. П. Боковець, Ф. В. Перцевой, О. Ю. Мельник [та ін.] // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць / відпов. ред. О. І. Черевко. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 32-41uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9246-
dc.descriptionOne of the main important components of proper nutrition is the daily consumption of plant products, which contain many vitamins, minerals and dietary fiber. Today, a promising area of technological development in the food industry is products that meet the requirements of fast and at the same time healthy food. Such products include a variety of bars, because these products are often used as a quick snack. The article presents the improvement of chocolate bar technology by using raw materials rich in nutrients and biologically active substances –honey and sesame powder, to enrich the finished product with nutritional and biological value, as well as expanding the range of confectionery. Honey is a sweet, thick mass that bees process from flower nectar. This mixture is extremely rich in vitamins, micro-and macronutrients, normalizes metabolic reactions, strengthens the immune system, normalizes gastric acidity and improves digestion.uk_UA
dc.description.abstractУдосконалено технологію батончика шоколадного з використанням меду та порошку кунжутного. Проаналізовано наукові праці вітчизняних та зарубіжних учених, які займалися вдосконаленням технологій різноманітних батончиків. Запропоновано модель «структура системи» та технологію отримання нового продукту. Визначено раціональне співвідношення складників у рецептурі батончика. Розраховано харчову та біологічну цінність готового продукту–батончика шоколадного. Усовершенствована технология батончика шоколадного с использованием меда и порошка кунжутного. Проанализированы научные труды отечественных и зарубежных ученых, занимавшихся совершенствованием технологий различных батончиков. Предложена модель «структура системы» и технология получения нового продукта. Определены рациональное соотношение составляющих в рецептуре батончика. Рассчитано пищевую и биологическую ценность готового продукта-батончика шоколадного.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.subjectбатончик шоколаднийuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjectпорошок кунжутнийuk_UA
dc.subjectбатончик шоколадныйuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjectпорошок кунжутныйuk_UA
dc.subjectchocolate baruk_UA
dc.subjecthoneyuk_UA
dc.subjectsesame powderuk_UA
dc.titleОсобливості технології нового батончика шоколадногоuk_UA
dc.title.alternativeОсобенности технологии нового батончика шоколадногоuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the technology of the new chocolate baruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості технології .pdf248,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.