Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9724
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давиденко, Діана Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Давыденко, Диана Александровна | - |
dc.contributor.author | Davydenko, Diana Alexandrovna | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-11T11:03:54Z | - |
dc.date.available | 2022-02-11T11:03:54Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник М. Ф. Приходько | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9724 | - |
dc.description | This paper analyzes the traditional technologies of raw milk processing and production of sour milk cheese; mastered the technology of processing raw milk and production of sour milk cheese with a mass fraction of 9% fat in the branch of Sumy dairy plant SС "Aroma"; technological calculations for the production of sour milk cheese with a mass fraction of fat of 9%; Ways to improve the technology of sour milk cheese with a mass fraction of 9% fat using high-temperature processing of milk to improve the quality and extend the shelf life in the branch of Sumy Dairy Plant SE "Aroma". | uk_UA |
dc.description.abstract | В даній роботі проаналізовано традиційні технології переробки молочної сировини та виробництва кисломолочного сиру; освоєно технологію переробки молочної сировини та виробництва кисломолочного сиру з масовою часткою жиру 9% в умовах філії Сумський молочний завод ДП «Аромат»; проведено технологічні розрахунки для виробництва кисломолочного сиру з масовою часткою жиру 9%; запропоновано шляхи удосконалення технології сиру кисломолочного масовою часткою жиру 9% з використанням високотемпературного обробітку молока для покращення якості та подовження строку придатності в умовах філії Сумський молочний завод ДП «Аромат». В данной работе проанализированы традиционные технологии переработки молочного сырья и производства кисломолочного сыра; освоена технология переработки молочного сырья и производства кисломолочного сыра с массовой долей жира 9% в условиях филиала Сумской молочный завод ДП «Аромат»; произведены технологические расчеты для производства кисломолочного сыра с массовой долей жира 9%; предложены пути совершенствования технологии сыра кисломолочного массовой долей жира 9% с использованием высокотемпературной обработки молока для улучшения качества и продления срока годности в условиях филиала Сумской молочный завод ДП «Аромат». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UA |
dc.subject | молочна сировина | uk_UA |
dc.subject | кисломолочний сир | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | молочное сырье | uk_UA |
dc.subject | кисломолочный творог | uk_UA |
dc.subject | технология | uk_UA |
dc.subject | raw milk | uk_UA |
dc.subject | sour milk cheese | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.title | Дослідження технології переробки молочної сировини та виробництва сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование технологии переработки молочного сырья и производства сыра кисломолочного в условиях ООО «Милкиленд-Украина» филиал «Сумский молочный завод» ГП «Аромат» | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of technology of processing of dairy raw materials and production of sour-milk cheese in the conditions of LLC Milkiland-Ukraine, branch of Sumy Dairy Plant of SE Aromat | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Біолого-технологічний |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Давиденко Д..pdf Restricted Access | 1,4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.