Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9751
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБезрук, Анна Валеріївна-
dc.contributor.authorБезрук, Анна Валерьевна-
dc.contributor.authorBezruk, Anna Valeryevna-
dc.date.accessioned2022-02-14T09:20:22Z-
dc.date.available2022-02-14T09:20:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник І. В. Левченкоuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9751-
dc.descriptionThe purpose of our research work is to study the features of the production of lactose-free dairy products, finding out the features, its importance in human nutrition, and the study of raw materials for production . As an example of the production of BL products, we took the production of drinking yogurt with pumpkin filler (with probiotic) and lactose-free organic yogurt (with probiotic )2.5%. We will conduct a comparative assessment of the quality and safety of organic yogurt with pumpkin filler (with probiotic) and lactose-free organic yogurt (with probiotic )2.5%.uk_UA
dc.description.abstractМетою нашої дослідницької роботи вивчити особливості виробництва молочної безлактозної продукції з‘ясувавши особливості, значення її в харчуванні людей, і дослідженні сировини для виробництва . Прикладом виробництва БЛ продукції ми взяли виробництво йогурту питного з наповнювачем гарбуза (з пробіотиком) та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком )2,5%. Проведемо порівняльну оцінку якості та безпечності йогурту органічного з наповнювачем гарбуза (з пробіотиком) та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком )2,5%. Целью нашей исследовательской работы изучить особенности производства молочной безлактозной продукции выяснив особенности, значение ее в питании людей, и исследовании сырья для производства . Примером производства БЛ продукции мы взяли производство йогурта питьевого с наполнителем тыквы (с пробиотиком )и йогурта безлактозного органического (с пробиотиком) 2,5%. Проведем сравнительную оценку качества и безопасности органического йогурта с наполнителем тыквы (с пробиотиком) и безлактозного йогурта органического (с пробиотиком )2,5%.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UA
dc.subjectбезлактозне молокоuk_UA
dc.subjectпитний йогуртuk_UA
dc.subjectторгова маркаuk_UA
dc.subjectбезлактозное молокоuk_UA
dc.subjectпитьевой йогуртuk_UA
dc.subjectторговая маркаuk_UA
dc.subjectlactose-free milkuk_UA
dc.subjectdrinking yogurtuk_UA
dc.subjectbranduk_UA
dc.titleДослідження технології виробництва безлактозної молочної продукції в умовах Філія «Сумський молочний завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ “Добряна”uk_UA
dc.title.alternativeИсследование технологии производства безлактозной молочной продукции в условиях Филиал «Сумский молокозавод» Дочернее предприятие «Аромат» ТМ «Добряна»uk_UA
dc.title.alternativeResearch of technology of production of lactose-free dairy products in the conditions of Branch "Sumy dairy plant" subsidiary Enterprise "aroma"TM "Dobryana"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безрук_А.pdf
  Restricted Access
794,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.