Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9754
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБезрук, Ірина Валеріївна-
dc.contributor.authorБезрук, Ирина Валерьевна-
dc.contributor.authorBezruk, Irina Valeryevna-
dc.date.accessioned2022-02-14T09:30:18Z-
dc.date.available2022-02-14T09:30:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник І. В. Левченкоuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9754-
dc.descriptionTasks for writing the paper contain: a detailed study of dairy raw materials for the production of cheeses. We analyzed the qualitative and quantitative indicators of milk for cheese production, the range and purchasing power of consumers. An expert assessment was made with several of the hard cheeses that are in demand. The chemical characteristics of dairy raw materials made it possible to verify the proper value of dairy products for the population. Calculations were made regarding the costs and quality of dairy products. The product range requirements are given. We made conclusions and suggestions to the production.uk_UA
dc.description.abstractЗавдання щодо написання роботи містять: детальне дослідження молочної сировини для виробництва сирів. Нами був проведений аналіз якісних і кількісних показників молока для виробництва сирів, асортимент та покупна здатність споживачів. Зроблена експертна оцінка з декількома із твердих сирів, які користуються попитом. Хімічна характеристика молочної сировини дала можливість переконатися в належній цінності молочних виробів для населення. Проведено розрахунки щодо витрат і якості молочної продукції. Наведені вимоги до асортименту. Нами було зроблено висновки і пропозиції виробництву. Задания по написанию работы содержат: детальное исследование молочного сырья для производства сыров. Нами был проведен анализ качественных и количественных показателей молока для производства сыров, ассортимент и покупная способность потребителей. Сделана экспертная оценка с несколькими из твердых сыров, которые пользуются спросом. Химическая характеристика молочного сырья дала возможность убедиться в надлежащей ценности молочных изделий для населения. Проведены расчеты по расходам и качеству молочной продукции. Приведены требования к ассортименту. Нами были сделаны выводы и предложения производству.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UA
dc.subjectмолочна сировинаuk_UA
dc.subjectтверді сичужні сириuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectмолочное сырьеuk_UA
dc.subjectтвердые сычужные сырыuk_UA
dc.subjectтехнологические процессыuk_UA
dc.subjectdairy raw materialsuk_UA
dc.subjecthard rennet cheesesuk_UA
dc.subjecttechnological processesuk_UA
dc.titleАналіз і дослідження технології переробки молока для виробництва сирної продукції в умовах Філія «Сумський молочний завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ «Добряна”uk_UA
dc.title.alternativeАнализ и исследование технологии переработки молока для производства сырной продукции в условиях Филиал «Сумской молочный завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ «Добряна”uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and research of milk processing technology for the production of cheese products in the conditions of Branch "Sumy dairy plant" subsidiary Enterprise "aroma"TM "Dobryana"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безрук_І.pdf
  Restricted Access
777,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.