Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9764
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козел, Ігор Віталійович | - |
dc.contributor.author | Kozel, Igor Vitalievich | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-14T10:55:27Z | - |
dc.date.available | 2022-02-14T10:55:27Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник В. О. Опара | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9764 | - |
dc.description | The existing technology of milk production on the farm, technology of keeping, feeding cows, conditions of milk production on the farm, its suitability for cheese depending on the season, its grade, research on the use of various filter materials, cheese production technology and its quality , developed recommendations for improving the suitability of milk. | uk_UA |
dc.description.abstract | В роботі проаналізована існуюча технологія виробництва молока в господарстві, технологія утримання, годівлі корів, умови отримання молока в господарстві, його придатність для сиру в залежності від пори року, встановлено його гатунок, проведені дослідження по використанню різних фільтруючих матеріалів, технології виробництва сиру і його якість, розроблені рекомендації по підвищенню сиропридатності молока. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | СНАУ | uk_UA |
dc.subject | способи утримання і годівлі корів | uk_UA |
dc.subject | доїння корів | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | methods of keeping and feeding cows | uk_UA |
dc.subject | milking cows | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.title | Дослідження якості молока в умовах ТОВ «Мена-Авангард» Корюківського району, Менської громади, Чернігівської області та визначення його придатності для виробництва сирів | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of milk quality in the conditions of Mena-Avangard LLC of Koryukiv district, Minsk community, Chernihiv region and determination of its suitability for cheese production | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Біолого-технологічний |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Козел І..pdf Restricted Access | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.