Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9801
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болгова, Н.В. | - |
dc.contributor.author | Цигура, В.В. | - |
dc.contributor.author | Bolhova, N.V. | - |
dc.contributor.author | Tsyhura, V.V. | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-17T11:34:15Z | - |
dc.date.available | 2022-05-17T11:34:15Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч» [Електронний ресурс] пат. UA 146779 МПК A23С 19/072 (2006.01) / Н. В. Болгова, В. В Цигура ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2020 06237 ; заявл. 28.09.2020 ; опубл. 18.03.2021, Бюл. № 11. – 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9801 | - |
dc.description | The utility model relates to the dairy industry and can be used in the production of semi-hard cheddar cheeses. The method allows expanding the range of semi-hard cheeses such as Cheddar and increasing the shelf life while maintaining organoleptic and physico-chemical parameters. | uk_UA |
dc.description.abstract | Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сирів напівтвердих типу чеддер. Спосіб дозволяє розширити асортимент сирів напівтвердих типу чеддер та збільшити термін зберігання зі збереженням органолептичних та фізико-хімічних показників. Полезная модель относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве сыров полутвердого типа чеддер. Способ позволяет расширить ассортимент сыров полутвердых типа Чеддер и увеличить срок хранения с сохранением органолептических и физико-химических показателей. | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | чеддер | uk_UA |
dc.subject | сир напівтвердий | uk_UA |
dc.subject | активоване вугілля | uk_UA |
dc.subject | чеддеризація | uk_UA |
dc.subject | сыр полутвердый | uk_UA |
dc.subject | активированный уголь | uk_UA |
dc.subject | чеддеризация | uk_UA |
dc.subject | cheddar | uk_UA |
dc.subject | semi-hard cheese | uk_UA |
dc.subject | activated carbon | uk_UA |
dc.subject | cheddarization | uk_UA |
dc.title | Спосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент_Болгова Н.(ніч)..pdf | 152,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.