Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9822
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl-
dc.contributor.authorMarynin, Andriy-
dc.contributor.authorShubina, Yevgeniia-
dc.contributor.authorSvyatnenko, Roman-
dc.contributor.authorHaschuk, Oleksandra-
dc.contributor.authorMoroz, Olena-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorМаринін, Андрій Iванович-
dc.contributor.authorШубіна, Євгенія Андріївна-
dc.contributor.authorСвятненко, Роман Сергійович-
dc.contributor.authorГащук, Олександра Ізидорівна-
dc.contributor.authorМороз, Олена Олексіївна-
dc.date.accessioned2022-06-13T11:06:05Z-
dc.date.available2022-06-13T11:06:05Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationStudy of efficiency of berry extracts in the technology of semi-smoked sausages [Electronic resource] / V. Pasichnyi, N. Bozhko, V. Tischenko [and athers] // EUREKA : Life Sciences. – 2022. - № 1. – Р. 25-31. - Режим доступу : https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002286. - Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9822-
dc.descriptionIn order to prevent oxidative damage, an experiment was conducted to determine the effectiveness of berries extracts (Aronia melanocarpa Elliot and Ribes nigrum L.) in the production of half-smoked sausages.uk_UA
dc.description.abstractЗ метою запобігання окислювальному псуванню проведений експеримент з визначення ефективності екстрактів ягід (Aronia melanocarpa Elliot і Ribes nigrum L.) при виробництві напівкопчених ковбасокuk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectекстракт чорноплідної горобиниuk_UA
dc.subjectекстракт чорної смородиниuk_UA
dc.subjectнапівкопчені ковбаскиuk_UA
dc.subjectнатуральні антиоксидантиuk_UA
dc.subjectchokeberry extractuk_UA
dc.subjectblackcurrant extractuk_UA
dc.subjecthalf-smoked sausagesuk_UA
dc.subjectnatural antioxidantsuk_UA
dc.titleStudy of efficiency of berry extracts in the technology of semi-smoked sausagesuk_UA
dc.title.alternativeВивчення ефективності ягідних екстрактів у виробництві напівкопчених кобвасокuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко_Евріка_стаття.pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.