Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Search
Search:
All of DSpace
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat
Bozhko, Nataliia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich
;
Shubina, Yevgenia Anreevna
;
Kyselov, Oleksandr Borisovich
;
Marynin, Andriy Ivanovich
;
Strashynskyi, Igor Mirislavovich
;
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Шубіна, Євгенія Андріївна
;
Кисельов, Олександр Борисович
;
Маринін, Андрій Іванович
;
Страшинський, Ігор Мирославович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Шубина, Евгения Андреевна
;
Киселев, Александр Борисович
;
Маринин, Андрей Иванович
;
Старшинский, Игорь Мирославович
2021
Удосконалення технології крафтових ковбасок із м’ясом водоплавної птиці
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Bozhko, Nataliia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich
2021
Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Маринін, Андрій Іванович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Маринин, Андрей Иванович
;
Bozhko, Nataliia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasyl Ivanovich
;
Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich
;
Marynin, Andriy Ivanovich
2021
М’ясовмісна варена ковбаса з м'ясом качки і прісноводної риби
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Божко, Наталья Владимировна
;
Тищенко, Василий Иванович
;
Пасичный, Василий Николаевич
;
Bozhko, Natalia Vladimirovna
;
Tischenko, Vasily Ivanovich
;
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
Discover
Author
4
Божко, Наталья Владимировна
4
Пасичный, Василий Николаевич
4
Тищенко, Василий Иванович
4
Тищенко, Василь Іванович
3
Bozhko, Nataliia Vladimirovna
3
Pasichnyi, Vasyl Mikolayovich
3
Tischenko, Vasyl Ivanovich
2
Marynin, Andriy Ivanovich
2
Маринин, Андрей Иванович
2
Маринін, Андрій Іванович
.
next >
Subject
2
duck meat
2
fish
2
мясо утки
2
риба
2
рыба
1
bioflavonoid complex of berries
1
combination
1
correction of lipid peroxidation
1
duck
1
meat-containing sausage
.
next >
Has File(s)
4
true