Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-4 зі 4.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meatBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichniy, Vasily Nikolaevich; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич
2019Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів з екстрактом розмаринуБожко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Почтарьова, Дарья Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Почтарева, Дарья Владимировна; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Pochtarova, Daria Vladimirovna
2019The effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breadsBozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Svyatnenko, Roman Serhiyovych; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Святненко Роман, Сергеевич
2020М'ясовмісна варено-копчена ковбаса з м'ясом качки мускусної і екстрактом розмаринуБожко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасичный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaiovich