Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7592
Назва: The effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads
Інші назви: Ефективність натуральних рослинних екстрактів у технології комбінованих м’ясомістких хлібів
Эффективность натуральных растительных экстрактов в технологии комбинированных мясосодержащих хлебов
Автори: Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Svyatnenko, Roman Serhiyovych
Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Тищенко, Василь Іванович
Святненко, Роман Сергійович
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Тищенко, Василий Иванович
Святненко Роман, Сергеевич
Ключові слова: antioxidant
rosemary extract
cranberry extract
антиоксидант
екстракт розмарину
екстракт журавлини
антиоксидант
экстракт розмарина
экстракт клюквы
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Pasichnyi, V. Tischenko, R. Svyatnenko // Ukrainian food journal. – 2019. – Vol. 8, Issue 3. – P. 522-532.
Короткий огляд (реферат): The aim of this study was to analyze the effectiveness of rosemary and cranberry extracts in the technology of combined meatcontaining breads with freshwater fish and a high content of polyunsaturated fatty acids. Метою нашої роботи був аналіз ефективності застосування екстрактів розмарину та журавлини в технології комбінованих м’ясомістких хлібів із м’ясом прісноводної риби, яке відрізняється високим вмістом поліненасичених жирних кислот.
Опис: Целью нашей работы был анализ эффективности применения экстрактов розмарина и клюквы в технологии комбинированных мьясомистких хлебов с мясом пресноводной рыбы, которое отличается высоким содержанием полиненасыщенных жирных кислот.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7592
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf487,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.