dc.contributor.author |
Перцевой, Ф. |
|
dc.contributor.author |
Ладика, В. |
|
dc.contributor.author |
Омельченко, С. |
|
dc.contributor.author |
Шульга, О. |
|
dc.contributor.author |
Гурський, П. |
|
dc.contributor.author |
Pertsevyi, F. |
|
dc.contributor.author |
Ladyka, V. |
|
dc.contributor.author |
Omelchenko, S. |
|
dc.contributor.author |
Shulha, О. |
|
dc.contributor.author |
Hurskyi, Р. |
|
dc.date.accessioned |
2023-05-19T11:01:22Z |
|
dc.date.available |
2023-05-19T11:01:22Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей : монографія [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, С. Б. Омельченко [та ін.]. – Харків : Діса плюс, 2021. – 132 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10584 |
|
dc.description |
The monograph substantiates and develops the technology of gelled products based on gelling agents with changed functional properties. the publication can be useful for a wide range of scientists and practitioners, researchers, post-graduate students, students majoring in "Food Technologies", as well as for practical workers in the food industry and restaurants. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У монографії обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Діса плюс |
uk_UA |
dc.subject |
структуроутворювачі |
uk_UA |
dc.subject |
полісахариди |
uk_UA |
dc.subject |
міцність драглів |
uk_UA |
dc.subject |
structure formers |
uk_UA |
dc.subject |
polysaccharides |
uk_UA |
dc.subject |
gelatin strength |
uk_UA |
dc.title |
Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Technology of jelly products using structure formers of various functional properties |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |