DSpace Repository

Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей

Show simple item record

dc.contributor.author Перцевой, Ф.
dc.contributor.author Ладика, В.
dc.contributor.author Омельченко, С.
dc.contributor.author Шульга, О.
dc.contributor.author Гурський, П.
dc.contributor.author Pertsevyi, F.
dc.contributor.author Ladyka, V.
dc.contributor.author Omelchenko, S.
dc.contributor.author Shulha, О.
dc.contributor.author Hurskyi, Р.
dc.date.accessioned 2023-05-19T11:01:22Z
dc.date.available 2023-05-19T11:01:22Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей : монографія [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, С. Б. Омельченко [та ін.]. – Харків : Діса плюс, 2021. – 132 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10584
dc.description The monograph substantiates and develops the technology of gelled products based on gelling agents with changed functional properties. the publication can be useful for a wide range of scientists and practitioners, researchers, post-graduate students, students majoring in "Food Technologies", as well as for practical workers in the food industry and restaurants. uk_UA
dc.description.abstract У монографії обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Діса плюс uk_UA
dc.subject структуроутворювачі uk_UA
dc.subject полісахариди uk_UA
dc.subject міцність драглів uk_UA
dc.subject structure formers uk_UA
dc.subject polysaccharides uk_UA
dc.subject gelatin strength uk_UA
dc.title Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей uk_UA
dc.title.alternative Technology of jelly products using structure formers of various functional properties uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account