DSpace Repository

Архітектурно-планувальні організація готельно-ресторанних комплексів на прикладі м. Суми

Show simple item record

dc.contributor.author Ярмоленко, Дар'я Олександрівна
dc.contributor.author Yarmolenko, Daria Oleksandrivna
dc.date.accessioned 2024-02-09T11:08:28Z
dc.date.available 2024-02-09T11:08:28Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Факультет будівництва та транспорту ; наук. керівник А. С. Бородай uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11643
dc.description In the qualification work, the first chapter, titled "Analysis of the Formation and Development of Hotel and Restaurant Complexes," explores the history and contemporary aspects of the hotel and restaurant business. This includes the interior, architecture of hotels, personnel management, space planning, and the use of technologies. The analysis encompasses both international and domestic experiences. In the second chapter, "Factors and Requirements Affecting the Design of Hotel and Restaurant Complexes," the classification of hotel and restaurant complexes is discussed, along with the requirements for their development and planning. The chapter also covers volumetric-planning decisions for hotels and normative requirements for design. The third chapter, "Features of Architectural and Planning Organization of Hotel and Restaurant Complexes," examines the architectural and planning aspects of a hotel and restaurant complex in the city of Sumy. This includes design principles, functional relationships of premises, the impact of architecture on functionality, site placement, style, and construction solutions. uk_UA
dc.description.abstract В кваліфікаційній роботі у першому розділі АНЛІЗ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ У цьому розділі досліджується історія та сучасні аспекти готельно-ресторанного бізнесу, зокрема інтер'єру, архітектури готелів, управління персоналом, планування простору та використання технологій. Аналізується досвід як з-за кордону, так і вітчизняний. У другому розділі ФАКТОРИ ТА ВИМОГИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ПРОЄКТУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ У цьому розділі розглядається класифікація готельно-ресторанних комплексів, вимоги до їх розробки та планування, об’ємно-планувальні рішення готелів і нормативні вимоги для проектування. В третьому розділі ОСОБЛИВОСТІ АРХІТЕКТУРНО-ПЛАНУВАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ архітектурно планувальні аспекти готельно-ресторанного комплексу в м. Суми, включаючи принципи проектування, функціональні зв'язки приміщень, вплив архітектури на функціональність, розміщення на земельній ділянці, стиль та конструктивне вирішення. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject готельно-рестораний комплекс uk_UA
dc.subject архітектурно-планувальна організація uk_UA
dc.subject hotel and restaurant complex uk_UA
dc.subject architectural and planning organization uk_UA
dc.title Архітектурно-планувальні організація готельно-ресторанних комплексів на прикладі м. Суми uk_UA
dc.title.alternative Architectural and Planning Organization of Hotel-Restaurant Complexes on the Example of Sumy City uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account