Молошенко, Станіслав Вячеславович; Moloshenko, Stanislav Vyacheslavovych(СНАУ, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є вивчення та удосконалення механізму забезпечення ефективного менеджменту бізнес-процесів організації в мінливому ринковому середовищі, а також розробка пропозицій продуктивних змін в умовах ...
У кваліфікаційній роботі досліджено концептуальні засади механізму ухвалення управлінських рішень в організації сільськогосподарської галузі. Предметом аналізу є аграрне підприємство «ЖСМ Агро», що спеціалізується на ...
Нерощина, Альона Володимирівна; Neroshchyna, A. V.(СНАУ, 2025)
Мета роботи - вивчення технології виробництва молочних продуктів та
проектний розрахунок міні-цеху виробництва молочних продуктів. Об’єкт –
технологія виробництва розсільних сирів. Предмет – технологічні розрахунки ...
Мета роботи - вивчення технології виробництва кисломолочних продуктів
та проєктний розрахунок цеху виробництва кисломолочних продуктів. Об’єкт –
технологія виробництва кисломолочних продуктів. Предмет – технологічні ...
Матвієвський, Данііл Володимирович; Matviievskyi, D. V.(СНАУ, 2025)
Мета роботи - вивчення технології виробництва виробів із тіста, а саме
заморожених тістових напівфабрикатів та проект цеху виробництва у місті
Суми. Об’єкт – технологія виробництва заморожених тістових напівфабрикатів. ...
Клімчук, Олена Василівна; Klimchuk, О. V.(СНАУ, 2025)
Мета роботи - вивчення технології виробництва молочних продуктів та
проектний розрахунок цеху виробництва кисломолочних продуктів в
Роменському районі Сумської області. Об’єкт – технологія виробництва
кисломолочних ...
Дорош, Ярослав Віталійович; Dorosh, Ya. V.(СНАУ, 2025)
Мета роботи - вивчення технології виробництва борошняних
кондитерських виробів, а саме печива вівсяного та мафінів збагачених
порошками з похідних переробки дикорослих ягід та проектний розрахунок
міні-цеху виробництва ...
Шутко, Катерина Анатоліївна; Shutko, Kateryna Anatoliivna(СНАУ, 2025)
У кваліфікаційній роботі розроблено проєкт міні-цеху з виробництва
макаронних виробів, що включає розрахунок технологічного процесу, вибір
обладнання, аналіз небезпечних чинників виробництва, обґрунтування
економічної ...
Сорока, Дмитро Володимирович; Soroka, Dmitry Volodymyrovych(СНАУ, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є вивчення технології виробництва
консервної продукції на основі м‘яса птиці.
В роботі детально розглянуті технологічні схеми виробництва виробів та
зроблений розрахунок сировини, допоміжних ...
Дворніченко, М. В.; Dvornichenko, M. V.(СНАУ, 2025)
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи містить 5 розділів. 97 с., 2
рис., 16 табл., 40 джерел літератури. Виконано 4 креслення в форматі А1, які
представлені в програмі Power Point: апаратурна-технологічної схеми, ...
У кваліфікаційній роботі розроблено проєкт міні-цеху з виробництва пива,
з урахуванням сучасних вимог до якості продукції, безпечності,
енергоефективності та економічної доцільності.
У першому розділі обґрунтовано ...
У кваліфікаційній роботі розроблено проєкт міні-цеху, спеціалізованого на
виробництві високоякісних кондитерських виробів – печива та пряників.
У першому розділі розглянуто територіальне розміщення міні-цеху,
оцінено ...
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи містить 5 розділів. 58с., 7
рис., 15 табл., 28 джерел літератури. Виконано 4 креслення в форматі А1, які
представлені в програмі PowerPoint: апаратурна-технологічної схеми, ...
У кваліфікаційній роботі розроблено проєкт міні-цеху з виробництва
квасу, що включає розрахунок технологічного процесу, вибір обладнання, аналіз
небезпечних чинників виробництва, обґрунтування економічної доцільності. ...
Ярошенко, Олександр Олегович; Yaroshenko, Oleksandr Olehovych(СНАУ, 2025)
У першому розділі розглянуто досвід виробництва кулінарної продукції, проаналізовано рецептурний склад та якість горіхової пасти-аналог, здійснено огляд інновацій у технологіях, обґрунтовано доцільність використання амаранту ...
Івашина, Софія Анатоліївна; Ivashyna, Sofia Anatoliivna(СНАУ, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено питання розширення асортименту страв у кафе на 20 місць, що спрямовано на підвищення конкурентоспроможності закладу харчування та задоволення потреб споживачів. Проаналізовано сучасні ...
У кваліфікаційній роботі досліджено питання розширення асортименту кондитерських виробів у кафе на 30 місць як одного з напрямів підвищення привабливості закладу та задоволення попиту споживачів на сучасну десертну продукцію. ...
Пономарьова, Ольга Григорівна; Ponоmaryova, Olga Grygorivna(СНАУ, 2025)
В першому розділі було розкрито та проаналізовано технологію страв із рибної січеної маси. Для дослідження використано рецептуру тефтелів рибних. Продукти переробки зерен амаранту у вигляді висівок та олії були використані ...
Кваліфікаційна роботи містить: 4 розділи, 135 с., 8 рис., 79 табл., 13 додатків, 45 джерел. Виконано 4 креслення, серед яких представлені: план їдальні на 100 місць з товаро-транспортними потоками, план гарячого цеху їдальні ...
Лісова, Марія Михайлівна; Lisova, Maria Mykhailivna(СНАУ, 2025)
Результатом проведеної роботи стало впровадження оновленої рецептури вареників із функціональним напрямком для населення, що має зайву вагу, окремої групи вегетаріанців та для харчування в період релігійних заборон на ...