| dc.contributor.author | Сидоренко, Оксана Анатоліївна | |
| dc.contributor.author | Сидоренко, Оксана Анатольевна | |
| dc.date.accessioned | 2013-07-09T09:05:06Z | |
| dc.date.available | 2013-07-09T09:05:06Z | |
| dc.date.issued | 2013 | |
| dc.identifier.citation | Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник Р. В. Петров | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1183 | |
| dc.description | Специалисты ветеринарной медицины обязаны определять качество сырья, предназначенного для изготовления колбасных изделий, специй, вспомогательных материалов; проводить ветеринарно-санитарный надзор и контроль на всех этапах технологии изготовления колбасных изделий, определять качество готовых продуктов на соответствие требованиям действующих стандартов и при их хранении, транспортировке и реализации. | uk_UK |
| dc.description.abstract | Спеціалісти ветеринарної медицини зобов'язані визначати якість сировини, призначеної для виготовлення ковбасних виробів, спецій, допоміжних матеріалів; проводити ветеринарно-санітарний нагляд та контроль на всіх етапах технології виготовлення ковбасних виробів; визначати якість готових продуктів на відповідність вимогам чинних стандартів та під час їх зберігання, транспортування і реалізації. | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
| dc.subject | якість сировини | uk_UK |
| dc.subject | харчові фарбники | uk_UK |
| dc.subject | термічна обробка виробів | uk_UK |
| dc.subject | качество сырья | uk_UK |
| dc.subject | пищевые красители | uk_UK |
| dc.subject | термическая обработка изделий | uk_UK |
| dc.title | Ветеринарно-санітарна оцінка якості варених ковбас при застосуванні нових добавок на базі Ворожбянського м'ясокомбінату | uk_UK |
| dc.title.alternative | Ветеринарно-санитарная оценка качества вареных колбас при применении новых добавок на базе Ворожбянского мясокомбината | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |