00 DSpace/Manakin Repository

Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Демидова, Є. В.
dc.contributor.author Самілик, М. М.
dc.contributor.author Demydova, E. V.
dc.contributor.author Samilik, M. M.
dc.date.accessioned 2024-08-08T11:38:53Z
dc.date.available 2024-08-08T11:38:53Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Демидова Є. В. Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 16 листопада 2023 р.). – Київ : НУХТ, 2023. – С. 97-99. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12152
dc.description One of the priority directions of development of the pasta assortment is the production of products with increased nutritional and biological value due to the use of non-traditional raw materials. Wild berries are a source of biologically active substances. They have a proven positive physiological effect on the human body. It is proposed to use the derivatives of sea buckthorn processing Hippophae rhamnoides L. as raw materials for the production of herbal food supplements. uk_UA
dc.description.abstract Одним з пріоритетних напрямків розвитку асортименту макаронів є виготовлення виробів із підвищеною харчовою та біологічною цінністю за рахунок застосування нетрадиційної сировини. Дикорослі ягоди є джерелом біологічно активних речовин. Вони мають доведений позитивний фізіологічний вплив на організм людини. В якості сировини для виробництва рослинних харчових добавок запропоновано використовувати похідні переробки обліпихи звичайної Hippophae rhamnoides L. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher НУХТ uk_UA
dc.subject Hippophae rhamnoides L uk_UA
dc.subject макаронні вироби uk_UA
dc.subject порошкові харчові добавки uk_UA
dc.subject Hippophae rhamnoides L uk_UA
dc.subject pasta uk_UA
dc.subject powdered food additives uk_UA
dc.title Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи uk_UA
dc.title.alternative Technology of pasta enriched with sea buckthorn processing products uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу