DSpace Repository

Особливості формування вмісту білка та жиру в зерні сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України

Show simple item record

dc.contributor.author Дудка, Ангеліна Анатоліївна
dc.contributor.author Dudka, Anhelina Anatolievna
dc.date.accessioned 2024-08-12T08:02:49Z
dc.date.available 2024-08-12T08:02:49Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Дудка А. А. Особливості формування вмісту білка та жиру в зерні сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України [Електронний ресурс] / А. А. Дудука // The 4th International scientific and practical conference «Perspectives of contemporary science : theory and practice», (May 26-28, 2024). – Lviv : SPC «Sciconf.com.ua», 2024. – С. 39. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12171
dc.description The results of research in the conditions of the Left Bank Forest-Steppe of Ukraine on the study of the effect of fertilizer application on the quality indicators of grain of various soybean varieties are presented. uk_UA
dc.description.abstract Представлені результати досліджень в умовах Лівобережного Лісостепу України з вивчення впливу внесення добрив на якісні показники зерна різних сортів сої. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher SPC «Sciconf.com.ua» uk_UA
dc.subject соя uk_UA
dc.subject добрива uk_UA
dc.subject якість зерна uk_UA
dc.subject soybeans uk_UA
dc.subject fertilizers uk_UA
dc.subject grain quality uk_UA
dc.title Особливості формування вмісту білка та жиру в зерні сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України uk_UA
dc.title.alternative Features of the formation of protein and fat content in soybeans depending on the variety and fertilizer rates in the North-Eastern Forest Steppe of Ukraine uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account