00 DSpace/Manakin Repository

Дослідження технологічного процесу вирощування озимого ячменю з обгрунтуванням пареметрів і режиму роботи посівного агрегату

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мікуліна, Марина
dc.contributor.author Саржанов, Богдан
dc.contributor.author Спичак, Іван
dc.contributor.author Шовкун, Ігор
dc.contributor.author Гнітій, Андрій
dc.contributor.author Mikulina, Marina
dc.contributor.author Sarzhanov, Bogdan
dc.contributor.author Spychak, Ivan
dc.contributor.author Shоvkun, Ihor
dc.contributor.author Hnitiy, Andriу
dc.date.accessioned 2024-10-25T11:25:53Z
dc.date.available 2024-10-25T11:25:53Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Дослідження технологічного процесу вирощування озимого ячменю з обгрунтуванням пареметрів і режиму роботи посівного агрегату [Електронний ресурс] / М. Мікуліна, Б. Саржанов, І. Спичак [та ін.] // The 9th International scientific and practical conference «Perspectives of contemporary science : theory and practice», (October 14-16, 2024). – Lviv : SPC «Sci-conf.com.ua», 2024. – Р. 354-360. – Режим доступу : https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2024/10/PERSPECTIVES-OF-CONTEMPORARY-SCIENCE-THEORY-AND-PRACTICE-14-16.10.2024.pdf. – Заголовок з екрану. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12718
dc.description Winter barley is an important crop for agriculture, providing a significant proportion of animal feed and used in the food and brewing industries. The technology of its cultivation requires a precise approach to each stage, starting with soil preparation, seed selection and optimization of the operation parameters of the sowing unit. The correct organization of sowing operations significantly affects the yield and quality of grain. In this article, we will consider the technological process of growing winter barley and justify the parameters and modes of operation of the sowing unit. uk_UA
dc.description.abstract Озимий ячмінь є важливою культурою для сільського господарства, яка забезпечує значну частину кормів для тваринництва та використовується у харчовій і пивоварній промисловості. Технологія його вирощування вимагає точного підходу до кожного етапу, починаючи з підготовки ґрунту, вибору насіння та оптимізації параметрів роботи посівного агрегату. Правильна організація посівних робіт суттєво впливає на врожайність та якість зерна. У даній статті розглянемо технологічний процес вирощування озимого ячменю та обґрунтуємо параметри і режими роботи посівного агрегату. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher SPC «Sci-conf.com.ua» uk_UA
dc.subject технологічний процес uk_UA
dc.subject посів uk_UA
dc.subject посівний агрегат uk_UA
dc.subject technological process uk_UA
dc.subject sowing uk_UA
dc.subject sowing unit uk_UA
dc.title Дослідження технологічного процесу вирощування озимого ячменю з обгрунтуванням пареметрів і режиму роботи посівного агрегату uk_UA
dc.title.alternative Study of the technological process of growing winter barley with justification of the parameters and mode of operation of the sowing unit uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу