dc.contributor.author |
Біловодська, Марина |
|
dc.contributor.author |
Bilovodska, Marina |
|
dc.date.accessioned |
2025-02-24T08:34:52Z |
|
dc.date.available |
2025-02-24T08:34:52Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Біловодська М. Б. Нанотехнології у харчовій промисловості [Електронний ресурс] / М. Б. Біловодська // Матеріали XV студентської конференції «Перший крок у науку», (Суми, 18 травня 2024 р.). – Суми : Сумський державний університет, 2024 – С. 233. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13481 |
|
dc.description |
The features of the use of nanomaterials at different stages of food production are highlighted: preparation of raw materials, its processing, production of packaging materials. Nanotechnologies in the food industry improve the quality and biological value of food products, which has a positive effect on human health. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Висвітлені особливості використання наноматеріалів на різних етапах виготовлення харчових продуктів: підготовки сировини, її переробки, виготовлення пакувальних матеріалів. Нанотехнології у харчовій промисловості покращують якість та біологічну цінність харчових продуктів, що має позитивний вплив на здоров’я людини. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Сумський державний університет |
uk_UA |
dc.subject |
наноматеріали |
uk_UA |
dc.subject |
нанотехнології |
uk_UA |
dc.subject |
харчові продукти |
uk_UA |
dc.subject |
nanobiotechnology |
uk_UA |
dc.subject |
nanomaterials |
uk_UA |
dc.subject |
nanobiosensors |
uk_UA |
dc.title |
Нанотехнології у харчовій промисловості |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Nanotechnology in the food industry |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |