00 DSpace/Manakin Repository

Нанотехнології у харчовій промисловості

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Біловодська, Марина
dc.contributor.author Bilovodska, Marina
dc.date.accessioned 2025-02-24T08:34:52Z
dc.date.available 2025-02-24T08:34:52Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Біловодська М. Б. Нанотехнології у харчовій промисловості [Електронний ресурс] / М. Б. Біловодська // Матеріали XV студентської конференції «Перший крок у науку», (Суми, 18 травня 2024 р.). – Суми : Сумський державний університет, 2024 – С. 233. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13481
dc.description The features of the use of nanomaterials at different stages of food production are highlighted: preparation of raw materials, its processing, production of packaging materials. Nanotechnologies in the food industry improve the quality and biological value of food products, which has a positive effect on human health. uk_UA
dc.description.abstract Висвітлені особливості використання наноматеріалів на різних етапах виготовлення харчових продуктів: підготовки сировини, її переробки, виготовлення пакувальних матеріалів. Нанотехнології у харчовій промисловості покращують якість та біологічну цінність харчових продуктів, що має позитивний вплив на здоров’я людини. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Сумський державний університет uk_UA
dc.subject наноматеріали uk_UA
dc.subject нанотехнології uk_UA
dc.subject харчові продукти uk_UA
dc.subject nanobiotechnology uk_UA
dc.subject nanomaterials uk_UA
dc.subject nanobiosensors uk_UA
dc.title Нанотехнології у харчовій промисловості uk_UA
dc.title.alternative Nanotechnology in the food industry uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу