00 DSpace/Manakin Repository

Оптимізація виробництва піци : аналіз та впровадження сучасного електрообладнання

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Барсукова, Ганна Володимирівна
dc.contributor.author Куля, Роман Володимирович
dc.contributor.author Barsukova, Hanna
dc.contributor.author Kulia, Roman
dc.date.accessioned 2025-06-02T11:14:28Z
dc.date.available 2025-06-02T11:14:28Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Барсукова Г. В. Оптимізація виробництва піци : аналіз та впровадження сучасного електрообладнання [Електронний ресурс] / Г. В. Барсукова, Р. В. Куля // Проблеми сучасної енергетики і автоматики в системі природокористування (теорія, практика, історія, освіта) : збірник тез за матеріалами XI Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 06-07 листопада 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 134-135. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13775
dc.description This material is devoted to the topical topic of optimizing technological processes of pizza production in the catering industry. The possibility of increasing the efficiency and competitiveness of catering establishments through the introduction of modern equipment, in particular conveyor ovens, has been investigated. An innovative electro-technological complex has been developed to automate and optimize the pizza baking process. The economic and environmental benefits of implementing energy-efficient technologies and environmentally friendly materials have been analyzed. The results of the experiments confirmed the increase in productivity and reduction in energy consumption of production, which makes the introduction of modern equipment an economically profitable investment. uk_UA
dc.description.abstract Даний матеріал присвячений актуальній темі оптимізації технологічних процесів виробництва піци в індустрії громадського харчування. Досліджено можливість підвищення ефективності та конкурентоспроможності закладів харчування через впровадження сучасного обладнання, зокрема конвеєрних печей. Розроблено інноваційний електротехнологічний комплекс для автоматизації та оптимізації процесу випічки піци. Проаналізовано економічні та екологічні переваги впровадження енергоефективних технологій і екологічно чистих матеріалів. Результати експериментів підтвердили підвищення продуктивності та зниження енергоємності виробництва, що робить впровадження сучасного обладнання економічно вигідним інвестуванням. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject виробництво піци uk_UA
dc.subject технологічні процеси uk_UA
dc.subject оптимізація uk_UA
dc.subject pizza production uk_UA
dc.subject technological processes uk_UA
dc.subject optimization uk_UA
dc.title Оптимізація виробництва піци : аналіз та впровадження сучасного електрообладнання uk_UA
dc.title.alternative Optimization of pizza production : analysis and implementation of modern electrical equipment uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу