dc.contributor.author |
Демидова, Є. В. |
|
dc.contributor.author |
Бондаренко, Ж. О. |
|
dc.contributor.author |
Demydova, E. V. |
|
dc.contributor.author |
Bondarenko, Z. O. |
|
dc.date.accessioned |
2025-06-06T10:57:39Z |
|
dc.date.available |
2025-06-06T10:57:39Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Демидова Є. В. Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, Ж. О. Бондаренко // Development of Education, Science and Business : Results 2024 : Proceedings of the International Scientific and Practical Internet Conference, (Dnipro, December 11-12, 2024). – Dnipro, 2024. – P. 112-115. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13814 |
|
dc.description |
Yogurt is a popular fermented milk product that is valued for its high content of proteins, calcium, B vitamins, and positive effects on the gastrointestinal microflora. This study is devoted to the development of technology and formulation of yogurt using powder from apricot by-products (pomace). The aim was to increase the nutritional and biological value of the product, as well as to optimize the use of raw materials. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Йогурт є популярним кисломолочним продуктом, який цінується за високий вміст білків, кальцію, вітамінів групи В та позитивний вплив на мікрофлору шлунково-кишкового тракту. Це дослідження присвячене розробці технології та рецептури йогурту з використанням порошку з побічних продуктів переробки абрикосів (вичавок). Метою було підвищення харчової та біологічної цінності продукту, а також оптимізація використання сировини. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
йогурт |
uk_UA |
dc.subject |
абрикос |
uk_UA |
dc.subject |
абрикосовий порошок |
uk_UA |
dc.subject |
yogurt |
uk_UA |
dc.subject |
apricot |
uk_UA |
dc.subject |
apricot powder |
uk_UA |
dc.title |
Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Prospects for the use of apricot processing derivatives in the production of yogurt |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |