DSpace Repository

Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів

Show simple item record

dc.contributor.author Демидова, Є. В.
dc.contributor.author Бондаренко, Ж. О.
dc.contributor.author Demydova, E. V.
dc.contributor.author Bondarenko, Z. O.
dc.date.accessioned 2025-06-06T10:57:39Z
dc.date.available 2025-06-06T10:57:39Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Демидова Є. В. Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, Ж. О. Бондаренко // Development of Education, Science and Business : Results 2024 : Proceedings of the International Scientific and Practical Internet Conference, (Dnipro, December 11-12, 2024). – Dnipro, 2024. – P. 112-115. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13814
dc.description Yogurt is a popular fermented milk product that is valued for its high content of proteins, calcium, B vitamins, and positive effects on the gastrointestinal microflora. This study is devoted to the development of technology and formulation of yogurt using powder from apricot by-products (pomace). The aim was to increase the nutritional and biological value of the product, as well as to optimize the use of raw materials. uk_UA
dc.description.abstract Йогурт є популярним кисломолочним продуктом, який цінується за високий вміст білків, кальцію, вітамінів групи В та позитивний вплив на мікрофлору шлунково-кишкового тракту. Це дослідження присвячене розробці технології та рецептури йогурту з використанням порошку з побічних продуктів переробки абрикосів (вичавок). Метою було підвищення харчової та біологічної цінності продукту, а також оптимізація використання сировини. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject йогурт uk_UA
dc.subject абрикос uk_UA
dc.subject абрикосовий порошок uk_UA
dc.subject yogurt uk_UA
dc.subject apricot uk_UA
dc.subject apricot powder uk_UA
dc.title Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів uk_UA
dc.title.alternative Prospects for the use of apricot processing derivatives in the production of yogurt uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account