DSpace Repository

Готельно-ресторанний комплекс на 170 місць в м. Суми

Show simple item record

dc.contributor.author Пилипенко, Тетяна Олегівна
dc.contributor.author Pylypenko, Tetyana Olegivna
dc.date.accessioned 2025-09-17T09:54:57Z
dc.date.available 2025-09-17T09:54:57Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Факультет будівництва та транспорту ; наук. керівник Д. С. Бородай uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14503
dc.description The qualification project presents an architectural and construction design of a hotel and restaurant complex for 170 guests, located in the city of Sumy. The project consists of several main sections that comprehensively cover all stages of architectural design. The structure of the work is developed in accordance with the requirements of the bachelor's educational program in the specialty "Architecture and Urban Planning" and includes the following parts: introduction; general provisions; urban planning solution, which describes the site selection; architectural and planning solution, which outlines the spatial organization of the complex and the internal layout of the building; structural solution, which proposes the general structural scheme and selection of construction materials; engineering landscaping and landscape organization, which includes the design of the external environment; and a list of references. The qualification project also includes a graphical section consisting of the following drawings: situational diagram, master plan, floor plans, elevations, sections, room specifications, and visualizations illustrating architectural and functional solutions. uk_UA
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі розроблено архітектурно-будівельний проект готельно-ресторанного комплексу на 170 місць, розташованого в місті Суми, який складається з кількох основних розділів, які комплексно охоплюють усі етапи архітектурного проектування. Структура роботи побудована відповідно до вимог освітньої програми бакалавра зі спеціальності «Архітектура та містобудування» й включає наступні частини: вступ; загальні положення; містобудівне рішення, де описано вибір ділянки; архітектурно-планувальне рішення, де розкрито просторову організацію об’єкта та внутрішнє планування будівлі; конструктивне рішення, де запропоновано загальну конструктивну схему будівлі та підбір матеріалів; інженерний благоустрій та ландшафтна організація, що включає проектування зовнішнього середовища; та список використаних джерел. До кваліфікаційної роботи також входить графічна частина яка складається з таких креслень: ситуаційна схема, генплан, плани поверхів, фасади, розрізи, експлікації приміщень, візуалізації, які ілюструють архітектурні та функціональні рішення. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject готельно-ресторанний комплекс uk_UA
dc.subject готельно-ресторанний комплекс uk_UA
dc.subject ландшафтна організація uk_UA
dc.subject hotel and restaurant complex uk_UA
dc.subject tourist infrastructure uk_UA
dc.subject landscape organization uk_UA
dc.title Готельно-ресторанний комплекс на 170 місць в м. Суми uk_UA
dc.title.alternative Hotel and restaurant complex for 170 seats in Sumy uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account