00 DSpace/Manakin Repository

Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Тищенко, Василий Иванович
dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Tishchenko, Vasily Ivanovich
dc.date.accessioned 2015-07-08T06:53:11Z
dc.date.available 2015-07-08T06:53:11Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Божко Н. В. Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней [Електронний ресурс] : звіт про виконання науково-дослідної роботи / Н. В. Божко, В. І. Тищенко. - Суми : Сумський НАУ, 2014. - 50 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2668
dc.description Conducted research on the impact of transport on meat quality of pigs of large white breed, as well as their length of their hungry extracts prior to slaughter. It is established that the transport of pigs for slaughter at a distance of 100 km and more accompanied by a significant loss in body weight. uk_UK
dc.description.abstract Проведені дослідження впливу транспортування на якість м’яса свиней білої великої породи, а також тривалості їх голодної витримки перед забоєм. Встановлено, що транспортування свиней на забій на відстань 100 і більше кілометрів супроводжується значною втратою живої маси. Проведены исследования влияния транспортировки на качество мяса свиней белой крупной породы, а также их продолжительности их голодной выдержки перед убоем. Установлено, что транспортировка свиней на убой на расстояние 100 и более километров сопровождается значительной потерей живой массы. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject свинина uk_UK
dc.subject якість м’яса uk_UK
dc.subject забійна маса uk_UK
dc.subject свинина uk_UK
dc.subject качество мяса uk_UK
dc.subject убойная маса uk_UK
dc.subject pork uk_UK
dc.subject quality of meat uk_UK
dc.subject carcass mass uk_UK
dc.title Зменшення втрат живої маси та збереження якості м’яса в процесі транспортування та забою свиней uk_UK
dc.title.alternative Уменьшение потерь живой массы и сохранения качества мяса в процессе транспортировки и забоя свиней. uk_UK
dc.title.alternative The reducing loss of body weight and preserving of meat quality during transport and slaughter pigs uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу