Патент 84432. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Власов, Олександр Веніамінович; Гурський, Петро Васильович; Борисова, Аліна Олексіївна; Крапівницька, Ірина Олексіївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Снєгур, Фаріда Мухамедівна; Перцевой, Микола Федорович; Чаговець, Вікторія Віталіївна; Чаговець, Любов Олексіївна; Обозна, Маргарита Василівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Перцевой, Федор Всеволодович; Чуйко, Людмила Алексеевна; Власов, Александр Вениаминович; Гурский, Петр Васильевич; Крапивницкая, Ирина Алексеевна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Снегур, Фарида Мухамедовна; Перцевой, Николай Федорович; Чаговец, Виктория Витальевна; Чаговец, Любовь Алексеевна; Обозная, Маргарита Васильевна; Хомичак, Любомир Михайлович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гарнцарек, Збигнев Елигюсович; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Chuyko, Ludmila Alekseevna; Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich; Hurskyi, Petro Vasyliovych; Borisovа, Alina Oleksіїvna; Krapivnytska, Iryna Oleksiivna; Bidiuk, Dmytro Olehovych; Sniehur, Farida Mykhamedivna; Pertsevoi, Mykola Fedorovych; Chagovets, Victoria Viltaliivna; Chagovets, Lyubov Oleksіїvna; Obozna, Marharyta Vasylivna; Khomichak, Liubomyr Mykhailovych; Harntsarek, Barbara Cheslavivna; Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
Дата:
2013
Короткий опис(реферат):
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
Суть розробки, основні результати:
Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло пальмоядровое тугоплавкое, как соль плавильная используется цитрат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида.
Показати повний опис матеріалу