00 DSpace/Manakin Repository

Патент 84433. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Перцевой, Федір Всеволодович
dc.contributor.author Гурський, Петро Васильович
dc.contributor.author Борисова, Аліна Олексіївна
dc.contributor.author Крапівницька, Ірина Олексіївна
dc.contributor.author Власов, Олександр Веніамінович
dc.contributor.author Снєгур, Фаріда Мухамедівна
dc.contributor.author Бідюк, Дмитро Олегович
dc.contributor.author Чаговець, Вікторія Віталіївна
dc.contributor.author Чаговець, Любов Олексіївна
dc.contributor.author Перцевой, Микола Федорович
dc.contributor.author Обозна, Маргарита Василівна
dc.contributor.author Хомічак, Любомир Михайлович
dc.contributor.author Гарнцарек, Барбара Чеславівна
dc.contributor.author Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
dc.contributor.author Перцевой, Федор Всеволодович
dc.contributor.author Гурский, Петр Васильевич
dc.contributor.author Борисова, Алина Алексеевна
dc.contributor.author Крапивницкая, Ирина Алексеевна
dc.contributor.author Власов, Александр Вениаминович
dc.contributor.author Снегур, Фарида Мухамедовна
dc.contributor.author Бидюк, Дмитрий Олегович
dc.contributor.author Чаговец, Виктория Витальевна
dc.contributor.author Чаговец, Любовь Алексеевна
dc.contributor.author Перцевой, Николай Федорович
dc.contributor.author Обозная, Маргарита Васильевна
dc.contributor.author Хомичак, Любомир Михайлович
dc.contributor.author Гарнцарек, Барбара Чеславовна
dc.contributor.author Гарнцарек, Збигнев Елигюсович
dc.contributor.author Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
dc.contributor.author Hurskyi, Petro Vasyliovych
dc.contributor.author Borisovа, Alina Oleksіїvna
dc.contributor.author Krapivnytska, Iryna Oleksiivna
dc.contributor.author Vlasov, Oleksandr Venіamіnovich
dc.contributor.author Sniehur, Farida Mykhamedivna
dc.contributor.author Bidiuk, Dmytro Olehovych
dc.contributor.author Chagovets, Victoria Viltaliivna
dc.contributor.author Chagovets, Lyubov Oleksіїvna
dc.contributor.author Pertsevoi, Mykola Fedorovych
dc.contributor.author Obozna, Marharyta Vasylivna
dc.contributor.author Khomichak, Liubomyr Mykhailovych
dc.contributor.author Harntsarek, Barbara Cheslavivna
dc.contributor.author Harntsarek, Zbіgnev Elіgyusovich
dc.date.accessioned 2015-11-10T12:16:22Z
dc.date.available 2015-11-10T12:16:22Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Електронний ресурс] : патент Україна 84433 : МПК A23С 19/08 (2006.01) / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, А. О. Борисова та ін. ; СНАУ. - № u 2013 03527; заявл. 22.03.2013; опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2870
dc.description Способ получения сыра плавленого пастообразного включает смешивание сыра с солью плавильной, жировым компонентом и плавления смеси. Как сыр используется творог нежирный с добавлением вкусоароматических добавок и молока сухого обезжиренного, как жировой компонент используется масло пальмоядровое тугоплавкое, как соль плавильная используется триполифосфат натрия, а для предоставления заданной текстуры вносят раствор агароида. uk_UK
dc.description.abstract Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Державна служба інтелектуальної власності України uk_UK
dc.subject сир плавлений uk_UK
dc.subject спосіб отримання uk_UK
dc.subject сир пастоподібний uk_UK
dc.subject сыр плавленый uk_UK
dc.subject способ получения uk_UK
dc.subject сыр пастообразный uk_UK
dc.title Патент 84433. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного uk_UK
dc.title.alternative Патент 84433. Способ получения сыра плавленого пастообразного uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу